web analytics

5

PLOG ZATERDAG 19 JANUARI 2019


We staan laat op voor ons doen, maar hé, het is zaterdag! Ik ben sowieso niet echt lekker opgestaan, want het is me in m’n nek geschoten en ik kan niet linksom of rechtsom draaien. AU. De waarheid gebied me te zeggen dat het me in m’n nek schoot tijdens een orgasme, dus eh. Is dit nu later? Later als je groot bent? Laat maar zitten dan, hahahahahahaha!


Ontbijten met tosti’s.


En ja, het is dan wel geen croissantje, maar een stukje tosti gaat er ook wel in.


Even op de koffie bij de Piet en de Riet en meteen een bloemetje brengen!


En dan door naar de stad voor wat boodschappen. Eigenlijk stom dat ik het ‘de stad’ noem als ik de binnenstad van Tiel bedoel. Anyway. Het is koud. Niks geen ‘Hello Sunshine’.


Ik zet m’n review online van dit OMG veel te luide speeltje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ja, ik post even dit filmpje hier! M’n review van deze @jimmyjane Focus komt straks online! U mag er oordopjes bij pakken!!!

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op


Luister zelf maar! Ellende!


We eten… vegetarisch!


Vind Nina geen flikker aan. Doe haar maar worst, ham, biefstuk, of, als het dan vegetarisch moet; een croissantje.


Wij vinden het heerlijk!


En dit is dan zo ongeveer de sfeer van de rest van de avond; lekker bankhangen! Al hang of zit ik helemaal niet lekker, want ik kan nog steeds niet linksom hangen of rechtsom zitten met die nek.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Wel een mooie beloning voor jouw vega-stalkert.

 2. Marjan schreef:

  Een balansdag heet zoiets dan toch? ;-)
  En zou je nu met nog een orgasme die nek weer lekker soepel kunnen krijgen? (ik ben geen dokter, dat hoor je wel he?… ik bedenk ze gewoon waar je bijstaat zeg maar) Al krijg ik nu wel flashbacks naar een massagetafel die ik laatst in je Plog voorbij zag komen en een lekkere massageolie…. ook niet verkeerd…

 3. Nieuwe nederlandse vereniging van nederlandse huisvrouwen schreef:

  Voor een vleesloze zondag !

 4. D schreef:

  Bij mij is het een keer in mijn nek en rug geschoten toen ik voorover gebogen mijn haar aan het wassen was, jou reden lijkt mij dan toch een fijnere. :-) Hopelijk is de pijn inmiddels over en was het iets eenmaligs want als toy tester wil je dat niet elke keer overkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *