web analytics

1

NAGELLAK, FLAMOES & EEN NIEUW PATROON

middengelukt1

IMG_5545
Ik vond m’n vorige telefoonhoesje leuker (die met die oude camera). Dit is ook eigenlijk geen hoesje, maar ik heb gewoon een roze iPhone.

IMG_5547
Dit was een heel lekker broodje kipfilet met ei.

IMG_5550
Oppaspuber M. is keurig naar school en ik ga daarna een poging doen tot schrijven. Wat weer niet lukt. Ik kan me niet concentreren op teksten en ik heb er ook eigenlijk helemaal geen zin in. En ‘dan maak je maar zin’ gaat vandaag niet op. Ik beperk me tot het bekijken van meerdere afleveringen van Dr. Phil en Catfish en tussendoor lukt het me gelukkig toch nog om er een klein tekstje uit te persen. Zucht.

IMG_5552
Ik krijg hele lieve post! Ik heb een abonnement op de Flow Weekly (en nog nooit tijd gevonden om ‘m ook daadwerkelijk te gebruiken) en de kaart is van vriendinnetje A.!

IMG_5553
Als oppaspuber M. uit school is lopen we samen even langs het huis van m’n ouders om daar een bak met de Thaise viskoekjes en de Thaise groene curry van gisteren in de koelkast te zetten. M’n moeder heeft vandaag een PET-scan en zo hoeven ze vanavond niet te koken. We lopen door richting de Emté voor nog wat boodschappen en ik koop een Knip Mode en oppaspuber kiest een Cosmopolitan Girl.

IMG_5556
Daarna doen we een meidenmoment, inclusief het lakken van onze nagels.

IMG_5557
En het doornemen van de Cosmopolitan Girl. Er staan allerlei roddels in over celebrities waar ik nog nooit van heb gehoord. Oppaspuber M. kent ze allemaal. Seniorenmomentje.

IMG_5558
Ik kies de jurk uit die m’n moeder en ik deze maand gaan maken. Binnenkort even stof en een rits scoren op de markt!

IMG_5559
We kijken de herhaling van Door Het Oog van de Naald.

IMG_5561
En dit plaatje heb ik vandaag wel 20 keer doorgestuurd gekregen. HAHA!

IMG_5563
We aten zuurkool-loempia’s (lekker makkelijk) (maar ook heel erg lekker) (maar dan ook echt heel erg lekker) (oppaspuber at er 4) (in de groei). Daarna als elke doordeweekse dag De Wereld Draait Door en Utopia (dat kijken we alleen als M. er is trouwens) en daarna gaat M. naar bed. Wij kijken nog naar het nieuwe moestuin-programma Van Hollandse Bodem waar ik me heel erg op had verheugd, maar dat in praktijk een beetje tegenvalt. Het is gewoon saai, maar dan niet van het goede saaie soort, maar gewoon echt saai. Volgende week krijgt het nog een kans.

Vorig jaar schreef ik over dat het soms gewoon wél beter is om enig kind te zijn...

Vorig jaar schreef ik over dat het soms gewoon wél beter is om enig kind te zijn…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. moeder van Luna schreef:

    Ik kreeg ’n CTscan en a.s. maandag de PETscan ;-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *