web analytics

3

FAMILIE, HARTJES & MONA

beginpaginatotaal

IMG_3327
Okay, het is 6:27 en ik besluit even een make-up-loos dagje te doen.

IMG_3337
Snog Marry Avoid? Ik zou voor dat laatste gaan vandaag.

IMG_3340
De zon maakt mijn humeur niet heel erg veel beter.

IMG_3347
En het feit dat ik Nina 2 keer per dag van oordruppels moet voorzien ook niet.

IMG_3349
Ik ben aan het werk, druk aan het schrijven en ineens ben ik het helemaal zat. Ik voel me al dagen kut van een kut-bericht van m’n schoonzus en ik kan er helemaal niks mee en dat moet ik dan maar gewoon accepteren en doen alsof het me niks doet. Ik zou misschien beter m’n mond erover dicht kunnen houden, want laten we vooral de lieve vrede maar bewaren, maar ik ben het zat. Ik schrijf het van me af: VAN JE FAMILIE MOET JE HET HEBBEN. Schijtzooi.


Ik heb al dagen een liedje van het Klein Orkest in m’n hoofd. ‘En aan het eind, op zijn crematie / Waaide zijn rook zelfs nog met alle winden mee.’ Ik had ooit de hele cd, maar ik heb m’n volledige cd-collectie 5 jaar geleden bij P. achtergelaten. Misschien deze cd van het Klein Orkest nog maar een keertje downloaden. Ah, fuck it, alles is online te beluisteren.


Deze is nog veel beter. ‘Sta je kankerend alleen, te sterven van de kou / Want wat je zegt dat ben jezelf, het zegt geen donder over mij / Maar alles over jou!’

IMG_3351
De patiënten van gisteren nemen nog maar een snipperdag, want zo’n dierenarts-bezoekje hakt er wel in.

IMG_3357
Ik haal oppasmeisje M. op van school, we halen even wat medicijnen op voor de verkering en doen even een rondje Albert Heijn.

IMG_3363
Het is heerlijk weer dus ik ga weer in de tuin. Ik ben een groot voorstander van kinderarbeid, maar oppasmeisje M. wilde op eigen initiatief wel meehelpen in de tuin. Heus wel, nee, echt wel. Toch zeker 10 minuten.

IMG_3369
Ze zou al deze hartjes en dingetjes schoonmaken, zodat ik die terug kon hangen in de boom, maar na 7 hartjes hield ze het voor gezien. De kindjes in de Filippijnen zouden maar wat graag deze hartjes schoonmaken bij mij in de achtertuin in plaats van dit soort hartjes produceren onder zeer erbarmelijke omstandigheden.

IMG_3388
Oppasmeisje M. gaat naar ‘Catfish’ kijken op MTV en ja, jeetje, dat vind ik ook een heel leuk programma! En het is voor het eerst dat er sprake is van ECHTE LIEFDE in plaats van een nep-profiel, dus ik kijk het hele programma af. Ik ben gek op echte liefde. En op pulp-tv.

IMG_3396
Ik heb het even nagecheckt, maar ze zijn nog steeds samen!!!

IMG_3399
Voordeel van de lente en de zomer; de achterdeur kan open, zodat ik niet meer 20 keer per dag de deur open en dicht en open en dicht en open en dicht hoef te doen voor de draaideurkaters. Sid moet dit gegeven nog even op zich in laten werken en miauwt nog steeds wat voor de vorm.

output_Zeh8fv
Heel goed Nien, je weet zelf al dat je NIET mag schooien.

IMG_3411
En Nina krijgt zeker geen gehaktbal.

IMG_3421
En deze overheerlijke salade met bietjes, rucola, geitenkaas, balsamico-azijn en walnoten houd ik ook helemaal voor mezelf. Oh, nee, ik deel het met de verkering en oppasmeisje M. natuurlijk.

IMG_3432
MONA-toetje! Dit is een luchtige banaan-karamel-pudding en hij is echt heel lekker. Was maar 1 euro bij de Albert Heijn.

IMG_3437
Als oppasmeisje M. op bed ligt kijken de verkering en ik naar Tussen Kunst & Kitsch. Ik schaam mij hier niet voor.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Anne schreef:

    Luna <3 ik vind je juist heel erg lief overkomen, al heb ik je nooit in het echt ontmoet. Sterkte voor nu, en ik wilde even zeggen dat ik je supermooi vind zonder make-up :)

  2. Kees Versluis schreef:

    Mee eens, ook mooi zonder make-up. Ik realiseerde me wat toen je zei dat oppasmeisje wel 10 minuten had geholpen. Ik zocht als kind karweitjes en was echt altijd bezig. Heggen knippen, sneeuw ruimen, spitten, de afwas doen. En natuurlijk ook veel buiten spelen. En dat doe ik nog steeds. Werken. Ik mag vier dagen werken, maar ik werk er vaak vijf omdat ik plezier in werken heb. Vanmorgen heb ik mijn dochter op de markt geholpen en was er om drie uur uit. Straks ga ik weer werken, heerlijk. Ik ben een generatiegenoot van jouw vader en ik herkende me in het verhaal van hem bij het verhuisbedrijf. En nu nog eventjes twee uur slapen en dan weer aan het werk. Ik was wel nieuwsgierig naar VAN JE FAMILIE MOET …………. Maar het was geen link, je schrijft het van je af, het was een mededeling.

  3. Kees Versluis schreef:

    Oh vergeten, mooie muziek en teksten van het Klein Orkest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *