web analytics

1

MUG CAKES, MUESLI & M&M’S

beginpaginatotaal

IMG_9286
Goedemorgen! Ik ben er alweer een tijdje uit, schrijven hier, schrijven daar, koffie, en dan is daar de Zakengids! De krant van wakker Tiel… ik lees dat er aanstaande zondag een KATTENSHOW is en daar MOET ik naartoe.

IMG_9287
Om 12:00 wordt oppasmeisje M. gebracht door haar oma en daar is Nina heel blij mee. Knuffelen! Aandacht!!!

IMG_9290
Oppasmeisje M. heeft een iPad! Een iPad!!!! Waarom heeft zij wel een iPad en ik niet? Ik ben een heel klein beetje jaloers.

IMG_9294
M. en ik gaan de keuken in… dit ziet er niet uit, maar dit moet een ‘cake in een mok’ worden… het zijn cakejes die gaar worden in de magnetron (2 minuten), maar het is nog even passen en meten en roeren en uitvinden wat het beste werkt met onze magnetron (hierboven dus een ‘M&M mug cake’ in wording)…

IMG_9296
Roeren M.! Roeren!!!!

IMG_9297
Ravage!

IMG_9298
Zo keurig netjes zou alles eruit moeten zien.

IMG_9299
Wij wachten op de magnetron.

IMG_9301
Gelukt! Al doen we daarna nog een paar pogingen om alles te perfectioneren. Maar; super easy manier om een eenpersoons-cake te maken in een paar minuten.

IMG_9304
Hier moest ik erg om lachen.

IMG_9305
M. en ik gaan aan het knippen en plakken en collages maken.

IMG_9309
Dit is die van mij.

IMG_9310
En dit die van haar.

IMG_9314
Ik ga muesli-repen maken (why tell me why???).

IMG_9315
Gelukt, al zijn ze nog niet perfect.

IMG_9318
En… tel eens even de vrouwenvoetjes hier… Het zijn 5 paar voeten! De echtgenoot heeft dochter S. en een vriendinnetje opgehaald, dus we zijn met 3 pubermeisjes, Nina en ik… Yep, de echtgenoot heeft het zwaar!

IMG_9322
Hahaha! Kan ons niks schelen hè Nien??

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. ria schreef:

    Leuk allemaal xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *