web analytics

3

ROCK IT, THE WAVE & GLITTERSCHOENEN

beginpaginatotaal

IMG_9323
Weer vroeg op, even wat schrijven en dan in afwachting van het eerste pubermeisje dat ontwaakt… Niet geheel verbazingwekkend is het oppasmeisje M. die toch echt haar best heeft gedaan om uit te slapen, maar eigenlijk al gewoon om 7:00 wakker was. No problem! Terwijl ik een ontbijtje maak blader ik wat oude Elle’s door en daar zie ik deze foto. Ik was van plan om minstens de helft van m’n kleding de deur uit te doen, maar dan zie ik zo’n foto en dan denk ik; toch wel leuk zoveel jurkjes op een hangertje. Zucht…

IMG_9324
Ik maak een verjaardagscollage voor m’n lieve schoonmoeder die morgen jarig is!

IMG_9325
Als de andere pubermeiden wakker zijn wordt er uit volle borst ge-Singstar’t… en ik zing ook 3 liedjes mee (ook al vindt de echtgenoot mijn zingkwaliteiten m’n slechtste feature)… Ik win wel mooi 2 van de 3 potjes!

IMG_9331
Hé, daar is Riet!

IMG_9336
En ja, Nien, waar Riet is, is Piet. Met koekjes!

IMG_9338
Vandaag is de kermis in Tiel begonnen.

IMG_9339
En in de krant zitten allemaal kortingsbonnen!

IMG_9340
M’n moeder heeft gekookt; witte bonen met snijbonen met worst en speklapjes! Hmmm… (beter bekend als ‘blote-billetjes-in-het-gras)…

IMG_9343
Terwijl ik de aardappels schil is dit mijn uitzicht op de bank.

IMG_9346
Smullen maar! Daarna brengt m’n vader mij en de meiden naar de kermis.

IMG_9350
Waar we met de kortingsbonnen in de ‘Rock It’ gaan.

IMG_9355
Althans, niet alle 4, want deze foto’s zijn gemaakt door oppasmeisje M. (want die durfde niet).

IMG_9367
Die wiebelende voetjes zijn van mij! Woehoe!!! Ik geniet altijd enorm van de kermis.

IMG_9370
De kleuren, de teddyberen!

IMG_9371
De geluiden die alle apparaten maken!

IMG_9373
“Je hoeft hier maar een paar muntjes in te gooien en dan vallen ze allemaal om, echt waar, ik weet het zeker”, meent dochter S. als ze naar deze gokkast kijkt. “Maar ik gooi er niks in”, zeg ik.

IMG_9376
We gaan nog wel een keertje in ‘The Wave’.

IMG_9378
En oppasmeisje M. wilde voor 1 keertje wel mee. Met d’r gouden glitterjas!

IMG_9380
Woehoe!!! Zilveren glitterschoenen in de lucht!!!

IMG_9389
En gaaaaaaaan!!! En gillen, dat vooral!

IMG_9390
Even nog poseren.

IMG_9396
Dit is dé foto van de dag en die kan zo in de Tielse Courant… het was dus niet zo druk op de kermis, dat blijkt.

IMG_9397
We kopen nog een zuurstok.

IMG_9399
Hier word je toch blij van?

IMG_9400
En hiervan ook, toch? We zijn inmiddels weer thuis en dit is wederom een mug cake. Ik had de pubermeiden ‘losgelaten’ in de keuken en ze enigszins uitgelegd hoe je zo’n mug cake moest maken. “En hier, in dit boekje, staat het allemaal precies”, zei ik nog.  Maar ja, ze hebben gewoon maar wat eetlepels van dit en wat eetlepels van dat in een beker gegooid en ja, toen waren ze natuurlijk mislukt. Daarna heb ik ze even laten zien hoe het wél moest. Gelukt en goddelijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Eigenlijk jammer dat zoiets leuks en gaafs en gezelligs zoals de kermis, zo duur is geworden dat er bijna niemand meer komt :-((

  2. ria schreef:

    Al Met Al leuke fotos van jullie en de kermis ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *