web analytics

21

PLOG MAANDAG 11 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5718
Goedemorgen Bruce! Even wakker worden met de krant en een kop koffie! Brood maken voor mijn man terwijl hij Nina uitlaat.

IMG_5719
En daarna ga ik de hele dag achter de computer en Bruce gaat ernaast.

IMG_5720
Oh, wat een gezellige stickers/etiketten heb ik ontworpen voor potjes met honing.

IMG_5726
Bruce heeft het niet zo op bijen, maar vindt de stickers wel leuk.

IMG_5728
Ik word heel even afgeleid door wat filmpjes op Youtube.

IMG_5768_1
Ik maak meteen even wat stickers voor mezelf.

IMG_5656
En daarna zit ik ineens sinds een paar weken in een goede schrijf-flow qua Climaximaal.nl. THANK GOD! Ik heb er weer zin in. In het schrijven dan hè. Al is deze DOXY Die Cast ook wel een speeltje waar je zin van krijgt. Godallemachtig, wat een apparaat.

licht gele dromenvanger
Ik zet ook nog wat dromenvangers online, want die shop moet wel gevuld blijven, zodat er wat te kiezen valt. Ik vind deze met het hertje zo lief! Ik had ook een roze dromenvanger met een hertje, maar die is al verkocht (ja, het gaat snel) (ZO FIJN).

IMG_5770
Ik draai een superlekkere couscous-salade in elkaar. Met abrikoos (voor mij dan).

IMG_5772
NON-product van het jaar. Maar wel leuk om hier een review over te schrijven (die nog online moet komen).

IMG_5773
Het ligt hier allemaal gezellig naast elkaar op tafel; spullen om dromenvangers te maken, naast vibrators. Kan best (als er geen kinderen in huis zijn dan hè).

IMG_5776_1
Nog meer vibrators? Er wordt een pakketje bezorgd dat vanmorgen pas op de post is gegaan! Wat een snelle actie! Maar wel top. Want ik had natuurlijk nog niet genoeg vibrators in huis. Kuch.

IMG_5778
Deze megagrote dromenvanger maakte ik trouwens ook nog af. Hij is 50 x 145 centimeter! WOW! Moet nog online gezet worden.

IMG_5779
En dan… na een lange dag werken is het nog lekkerder Lushen! I <3 Lord Of Misrule…

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Annejet schreef:

  Life is met een f in dit geval. Live = het werkwoord leven (of een rechtstreekse uitzending), het leven als zelfstandig naamwoord is liFe.

 2. Ingrid schreef:

  Hihihi inderdaad……maar jij…..fouten maken??
  Doet ze anders noooooooit.

 3. Luna schreef:

  Oh, God… nu kan ik ook al niet meer zelf reageren en er komen ook nog smiley’s!!

 4. Luna schreef:

  Oh, hij doet het weer… wat ik wilde zeggen… natuurlijk maak ik fouten… aan de lopende band zelfs… maar om nu meteen een hele verhandeling over het verschil tussen LIFE en LIVE te krijgen… ja, JESUS, daar zit ik echt niet op te wachten… alsof ik dat niet weet… maar misschien kom ik over als iemand die daar het verschil niet tussen weet… zou ook nog kunnen… maar zeggen; Luun, er staat LIVE i.p.v. LIFE was voldoende geweest…

 5. Marjan schreef:

  Luun er staat mij man, ipv mijn man…. en het is niet eens mijn man ;-) .. het is jouw man…. nou ja.. je snapt me.

  wat een gezellige stickers, volgens mij word je daar heel vrolijk van, als er zo’n bijtje op je honingpotje staat.

  Liefs!

  • Luna schreef:

   Thanks! Aangepast! Ik was in een ADHD-flow, blijkt, HAHAHA… Nou ja, het was geen ‘me man’… dat scheelt nog enigszins… :-)

   • Marjan schreef:

    Lol inderdaad…… dat was pas heul erg geweest…. *proest*
    (eerlijkgezegd zie ik dát niet gebeuren bij je….zelfs niet in een ADHD-flow… )

 6. Josje schreef:

  Fijn dat je weer in je flow zit Luna! Enne… Niets lijkt me erger dan lezers die direct met hun rode stift en educatieve opmerkingen door je verhaal gaan zonder reactie op de inhoud. Gevoelig puntje… Zou het ook voor mij zijn…

 7. Else schreef:

  Ik vind het eigenlijk wel een hele lieve en attente correctie, want mijn spellingscontrole zou zoiets op een foto nooit vinden. Er staat toch niet dat je een 6 min krijgt ;-)

 8. Jan Folkersma schreef:

  Even Googelen naar Frisky Vaginal Spreader.

 9. Terrence schreef:

  Poe hé! Waar haal je de tijd vandaan om al die speeltjes uit te proberen? Hulp nodig? ;-)

  • Luna schreef:

   Het is m’n (parttime) baan hè? Dus ik maak er tijd voor… daarnaast; sommige dingen heb je binnen 3 minuten al wel gezien (de slechte dus)…

 10. nono schreef:

  Nou luun, wat reageer je fel. Is toch fijn dat iemand je met tekst en uitleg wijst op een foutje? Misschien wist je het niet, weet zij veel. Of straks stond de dromenvanger met schrijffout in je shop. Zet je reacties anders uit of maak een blog over hoe jij je reacties precies wilt hebben. Wat een gezever allemaal en nu doe ik er nog aan mee ook. Hellup!

  • Luna schreef:

   Ik reageer inderdaad wat fel, maar het viel ook even helemaal verkeerd… als je ‘nooit’ reacties krijgt op je plog en dan ineens een lesje Engels…daar zit ik niet op te wachten… er zijn zoveel andere manieren om iemand op een fout te wijzen :-)

 11. nono schreef:

  Op inhoud: je maakt prachtige dromenvangers! Fijn dat ze zo goed gaan jn je shop. Ga zo door.

 12. DaaN schreef:

  zow , dat was een beste lap reacties(op reacties)
  Nu moet ik het blog weer gaan lezen want ben helemaal kwijt waar dat nou ook alweer over ging?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *