web analytics

2

PLOG WOENSDAG 26 APRIL 2017


Jesus Luun, ben je nou nog steeds zo’n vrouw die brood voor d’r vriendje/man/partner smeert ’s ochtends en er dan ook nog een lief briefje bij doet? Yep, sommige dingen krijg je er niet uitgeslagen.


Ik heb de We-Vibe Wish getest in de loop van de dag.


Hij is volledig goedgekeurd door de commissie van groot-gebruikers, maar ik moet de review nog schrijven.


Nog meer getest vandaag? Yep! I’m on a rollllll… of eigenlijk on a lipstick, want dit is een lippenstift-vibrator. En hij is nog leuk ook. Had ik niet verwacht.


M. vraagt of ik dit weekend meega naar de bioscoop. Naar een actiefilm. Maar de broer van Monks speelt erin mee, dus het lijkt me een top-film! Guardians of the Galaxy 2!


Ik neem een vlog-filmpje op van de Pure Wand (dus kun je HIER zien). Ik zou het doen! Kun je meteen m’n nieuwe kantoor zien en hoe blij ik ermee ben.


Tussendoor wordt deze dikke dame ook gewoon uitgelaten, dat soort bezigheden gaan gewoon maar door. En door. En door.


Hmmmm… als ik zo naar buiten kijk word ik een beetje chagrijnig… vanavond wil ik met M. naar de vrijmarkt in Utrecht en het regent. Het hagelt zelfs. En dat is niet leuk. HUIL.


Ik wil dit. OMG! Ik wil dit! Je hebt er niks aan, maar ik wil het toch. Niet besteld, dus ik mag heel trots zijn op mezelf.


Ik heb dan wel weer een zak winegums gekocht voor in de trein richting Utrecht. Ik ga met de trein en M. komt vanuit z’n werk met de auto.


Ik heb wel bloemetjes in m’n haar gedaan, maar omdat het zo regent en ik m’n capuchon op moet heb ik er eigenlijk geen reet aan. Zucht.


Wél hele mooie wolken vanuit de trein. Dat dan weer wel.


Nou, M.! Hier sta ik hoor. In de fucking regen.


Ondanks de regen was het toch gezellig. En ik heb hele leuke truitjes en jurkjes gescoord.


En M. heeft heel erg hard z’n best gedaan om een niet-bewogen foto van me te maken, maar helaas. Ik ben een beweeglijk type.


Na het struinen doen we een koffie bij een vriendin van M. en daarna gaan we HEERLIJK, maar dan ook HEERLIJK uit eten bij Aandacht.


Foto’s doen het eten geen recht.


Ook deze niet. Patatas Bravas, maar dan dus écht superlekker.


En deze gefrituurde inktvisringen waren ook HEEL LEKKER.


Een beetje magere score voor een vrijmarkt. Ik wil dus My Little Pony’s. Heel veel. Nog meer! Maar in Utrecht kon ik er maar 4 vinden.


Ik denk dat ik deze trui de beste score van vandaag vind! Voor 1 euro! Helemaal kek.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent in je nieuwe kantoor, het ziet er ook geweldig uit! Je hebt hard gewerkt om het zo te krijgen…. nu lekker van genieten!

    Liefs

    • Alexandra schreef:

      I am commenting to make you be aware of what a outstanding encounter my wi&78#f21e;s princess experienced reading your web site. She came to understand numerous issues, which include what it’s like to possess an incredible coaching heart to make many others very easily understand selected grueling matters. You really surpassed my expected results. Thanks for offering those useful, safe, explanatory and easy tips about the topic to Emily.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *