web analytics

3

PLOG DINSDAG 25 APRIL 2017


Vandaag staat het reviewen van deze Heat Flushed verwarmende vibrator op het programma.


Het knuffelen van Bruce staat ook hoog op het programma.


Maar eerst douchen, ontbijten.


Kopje thee. Ik probeer te minderen met m’n koffie-inname.


Vandaag ben ik de hele dag bezig geweest met het ontwerp voor een folder.


Achterkantje.


Ik zit helemaal in de konijnen vandaag, want die Heat Flushed vibrator is dus een rabbit vibrator (review vind je HIER). Ik switch vandaag tussen de streekmenu’s uit de Achterhoek naar vibrators en geile filmpjes. M’n hoofd is een flipperkast.


Niet echt goed te zien, maar vanuit mijn nieuwe kantoor kan ik dus een stuk van de tuin zien en daar zit een Vlaamse Gaai.


Zoeentje dus. Ik hoop dat-ie dood uit de boom valt, zodat ik z’n blauwe veertjes eruit kan trekken en in dromenvangers kan gebruiken. Maar dan alleen als-ie al oud is en niet ergens een nestje heeft met 6 hongerige kindjes.


Rondje FB-nieuws. De kont van Kim is dus niet zo mooi als de plaatjes doen geloven. Van dit nieuws moet ik even bijkomen.


Ik gooi zelf ook maar even een filtertje over m’n foto.


Dit had ik nou niet moeten doen. Ik had een zak winegums gekocht om te gebruiken in m’n productfoto’s, gezellig tussen een vibrator, maar ik moet op zoek naar een nieuwe zak. Helemaal leeg.


Haha.


Ik kook een pasta met venkel, salami, ui en tomaat voor mezelf. Lekker!


Niet alleen lekker, maar ook goedkoop! Altijd fijn! En ik heb meteen m’n ontbijt voor de volgende ochtend klaar (want ja, Jesus, voor 1 persoon koken, het blijft lastig)! Het recept staat: HIER.


De rest van de avond ga ik door met nog wat vormgeefdingetjes en ik test deze. Een lipstick-vibrator die verbazingwekkend goed is. Binnenkort een review! I’m on a rollllllll!


En ik hang een soortement van schommel op aan de deur (ja, een neukschommel) en ik heb zo’n lol met mezelf, want het lijkt mij onmogelijk om seks te hebben in dit ding, want hij hangt dus tegen een deur aan. En alles zit zo strak dat ik m’n benen niet eens uit elkaar krijg en als ik beweeg, dan bonk ik tegen de deur (hallo buren!). De hoogste tijd dat de Luna-fluisteraar hier met een technisch en mannelijk oog naar komt kijken, want waarschijnlijk heb ik ‘m gewoon verkeerd opgehangen. Allemaal voor m’n werk dit hè? Want ik heb nog minstens 30 seksspeeltjes liggen die getest moeten worden! What a job!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. C.J. schreef:

    Moet die deur niet open dan? Was voor ons (oa) een reden om niet aan zo’n ding te beginnen, onze kamer ligt nogal centraal tussen de kinderkamers in zeg maar… ?

  2. Else schreef:

    Maar als de fluisteraar nou iets dichter en dichter en dichterbij komt, dan lukt het misschien wel ;-)

  3. Josje schreef:

    :’) die Vlaamse gaai! Moest is weten.. arme ziel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *