web analytics

0

WOLKEN DEKBED, SPRUITJES & HNTM

middengelukt1

IMG_5907
Zo. Fijn hoor. Alle gekkigheid is nu écht voorbij. Geen vakantie meer. Geen Appelpop. Geen Fruitcorso. Gewoon normale weken! Zeer prettig. Ritme. Rust. Regelmatig. Gewoon weer om 6:00 opstaan elke dag en aan het werk! Actie! Dit is het bananenbrood dat ik gisteravond maakte en wat dus ECHT heel lekker is (en zonder suiker). Mijn man krijgt 4 sneetjes mee naar z’n werk.

IMG_5913
Ik schrijf een stukje over de misleidende mailtjes van de PABO… Ik laat hier op de foto alvast zien welke prijs ik heb gewonnen, maar het stuk is leuk om te lezen (en zo goed geschreven) (en ook gewoon SFW). Dus: KLIK.

IMG_5919
Werktechnisch ga ik als een trein. Even een lunch met courgettesoep en de Margriet.

IMG_5920
Mijn man heeft gesport en ligt daarna uitgeteld op de bank te slapen. Nina ziet haar kans en is er meteen achter gekropen. LIEF!

IMG_5965
Ergens ging iets mis, want ik klikte via Facebook op een bedrijf dat dekbedden verkocht en toen had ik ineens heel erg een nieuw dekbed nodig, maar de dekbedden die ik achter de klik vond waren nogal duur en toen ging ik online kijken bij de HEMA en toen zag ik deze met wolken en toen dacht ik dat mijn leven niet meer compleet zou zijn zonder dit dekbed en toen ben ik ‘m gaan halen in de stad. Past perfect bij m’n dromenvangers, al zeg ik het zelf.

IMG_5940
Dit is een voor-foto van ons bed. Er is geen na-foto, want ik moest ineens weer andere dingen doen.

IMG_5943
Zoals het bestellen van 7 nieuwe truien voor mijn man. Ik wilde gaan voor die trui met die pillen, maar dat vond hij geen goed idee.

IMG_5951
Het is maandag, dus geen pubers, dus we kunnen eten wat we willen. Spruitjes dus.

IMG_5956
Spruitjes?

IMG_5964
Ik had ook nog plannen om wat dromenvangers online te koop te zetten, maar ik vond dat ik wel genoeg gewerkt had eigenlijk vandaag. En Hollands Next Top Model was op de tv en ik zat er ineens helemaal in.

Vorig jaar ging ik bijna op vakantie...

Vorig jaar ging ik bijna op vakantie…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *