web analytics

5

WERKEN, WERKEN & RAMEN WASSEN

middengelukt1

IMG_5988
Hoera, het is weer dinsdag! Druk aan het werk! Schrijven, nog wat dromenvanger-opdrachten afmaken en meteen wat dromenvangers online zetten die ik de afgelopen tijd maakte (en die dus te koop zijn) (het zijn niet van die MEGA-grote, dus ook niet zo duur) (maar ook deze zijn prachtig en met liefde en aandacht en zorg gemaakt) (en ook kleine dromenvangers houden slechte dromen tegen en laten goede dromen door) (en zo klein zijn ze nou ook weer niet, maar vergeleken met de MEGA’s zijn ze wel een stukje kleiner). Deze op de foto is gemaakt van veren van een vrouwtjes-pauw. WOW. Hij is dus HIER te koop. Oh, en ik maak ze dus ook op bestelling hè? Maar dat wisten jullie als vaste plog-lezers natuurlijk al! In de kleuren die jij wil en met de veren en ornamenten die jij wil! Perfect cadeautje voor jezelf of voor een ander. Tot zover de sluip-reclame.

IMG_5999
Ik ontbijt met bananenbrood en hiervan zal ik binnenkort het recept even online zetten, want het is heel erg lekker en ook nog eens zonder suiker, dus… goed bezig Luun!

IMG_6003
Ik lunch met een pastasalade met pesto, tomaat en Hüttenkäse. Die is iets minder fotogeniek dan het bananenbrood, maar daarom niet minder lekker. Tussendoor ben ik lekker aan het werk.

mexicaans rundvlees met chocolade
Ik zet het recept van het Mexicaans rundvlees met chocolade online.

IMG_6004
Maar zo aan het einde van de middag gaat er iets helemaal mis met mij. Ik krijg zin om schoon te maken. Ik kwam onlangs de buurvrouw tegen die haar ramen aan het zemen was en ze vertelde dat ze daar altijd zo gelukkig van wordt. Dat wilde ik ook wel. Maar ja, waar zeem je de ramen mee? Ik vroeg het op twitter en hoorde ‘spiritus’, maar ja, wie heeft er nou standaard spiritus in huis? Ik niet! Dus dan maar allesreiniger en glassex.

IMG_6005
Laat ik het zo zeggen; er viel een hoop eer te behalen aan mijn ramen.

IMG_6007
En omdat ik nu toch bezig was heb ik meteen de luxaflex schoongemaakt. Daar viel nog meer eer aan te behalen.

IMG_6010
Dit klusje duurde totaal zo’n 3 uur. Toen was ik ergens wel blij, want ja, jeetje, wat een mooie ramen en wat had ik ineens een leuke overburen! Ik kon alles veel beter zien.

IMG_6011
Maar ik was kapot. Nina ook, want die kan slecht omgaan met veranderingen.

IMG_6014
’s Avonds maak ik een pasta met pompoen en salie en die was wel lekker, maar de volgende keer maak ik ‘m anders. Wel heel gezond en zonder vlees. Wat een gezonde dag!

 

Vorig jaar lag ik met Nina onder de zonnebank...

Vorig jaar lag ik met Nina onder de zonnebank…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Maar je moet niet de ramen lappen zonder eerst de buienradar te checken…. :)

 2. Bite Me schreef:

  Ik gooi altijd een beetje afwasmiddel in het water, dat ontvet lekker! Maar ik heb dan ook kinderen die niet met hun vette handjes van de ramen af kunnen blijven en een Mexicaanse Bruce look-a- like die met zn vieze poten op de ramen tikt als hij naar binnen wil! Jouw pubers en katten zijn vast beter opgevoed ;)

 3. patchwork schreef:

  Haha, ramen staan hier ook in de planning, die laagstaande zon wijst me keihard op de vuile feiten, net als op de dansende stofjes (huh, waar komen die nou vandaan?)! Maar dan heb je wel veel eer van je werk! Dus vooral niet elke week gaan doen ;-)

 4. Ri schreef:

  Which reminds me… Ik heb nog 4 pompoenen in de schuur liggen van de moestuin van de buren. Van de week er eentje slachten. En mijn pitabroodjes moeten op. Dat kan dus maar een ding worden: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185281/pitabroodje-met-pompoentajine-en-falafel Lijkt me nog lekker ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *