web analytics

0

PLOG DINSDAG 31 JANUARI 2017


Kan iemand mij misschien vertellen waarom ik om 4:30 alweer klaarwakker was? Ik ben er om 5:00 maar uitgegaan. Je moet wat.


Beetje rondklikken op internet bijvoorbeeld. Dit is bijvoorbeeld heel leuk nieuws waar ik niet zonder had gewild! Het meisje uit The Nanny blijkt dus later gewoon gespeeld te hebben in Californication!


Work, work, work, work, work!


Ik word heel even afgeleid door deze AWESOME jurk die ik niet koop, maar wel wil.


Ik zit een beetje in deze vibe de afgelopen 2 dagen.


Gelukkig heb ik goeie tieten. Dat gegeven maakt m’n leven toch ietsje draaglijker.


Nina maakt alles draaglijker.


En gelukkig komt m’n vriendinnetje I. van de middelbare school (OMG, 30 jaar geleden, OMG, OMG, OMG) eten!


Gezellig! En lekker! Het is dus Indiaas (alweer) (ja, alweer) (ik ben groot fan).


Vriendin I. had voor het toetje gezorgd; chocolade-tiramisu! Hmmmmmm!!!


En kijk eens wat ik van haar heb gekregen!!!! Ik heb eindelijk de unicorn-poes die ik al heeeeeeeeel lang wilde hebben!! HOERA! Nu had ik met de unicorn-poes en Monks en Nina in bed kunnen kruipen, maar gelukkig komt M. langs, zodat ik tegen hem aan kan slapen. Heel fijn en heel lief. Ik slaap 8 uur non-stop en als een sticker tegen hem aan, zodat ik er de volgende dag weer helemaal uitgerust tegenaan kan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *