web analytics

0

VALENTIJN IN DE ACTION, EEN PIZZARETTE EN EEN GODDELIJKE SALADE

beginpaginatotaal

IMG_1578
Pffffffffff… nou, poe hee, jeeeeeeetje! Ik merk dat het de laatste maand van het jaar is! Ik moet mezelf echt door de dagen heen slepen en zeker ’s ochtends, zo in het donker, not my cup of month! Veel koffie en veel knuffels van Bruce zorgen ervoor dat ik wel keurig al m’n tekstjes schrijf en mailtjes beantwoord.

IMG_1580

Ikbestel even wat kerstcadeautjes bij www.miniinthebox.com voor dochter S.!

beste seksspeeltjes van 2014
Mocht je wel altijd hier meelezen, maar niet op www.climaximaal.nl, dan wil ik je bij deze graag toch even attenderen op mijn lijst met de beste seksspeeltjes van 2014! Ik heb er nogal m’n best op gedaan namelijk. Op het testen, maar ook op de reviews! De lijst vind je HIER!

IMG_1581
WTF!!!!!!! Ik ga even met m’n ouders naar de XXXL Action in Beneden-Leeuwen om KERSTcadeautjes te kopen en OMG WTF!!! Er liggen al VALENTIJNScadeautjes!! Hoe dan? En waarom dan?? Laat dan gewoon het gehele jaar het gehele assortiment liggen, want ik raak helemaal van slag van dit soort dingen… Je moet maar kopen, kopen, kopen, consumeren, meer, meer, meer!!!! Uiteraard koop ik alvast een grote Valentijnskaart, want ik ben een sucker voor commercie.

IMG_1582
Ik hou ervan.

IMG_1591
Omdat het bijna Valentijn is laden m’n ouders en ik een heel karretje vol. Ook met schoonmaakspullen overigens, want we werken sinds kort met een schoonmaakrooster thuis (en iedereen moet leuk meedoen!).

IMG_1593
Thuis ga ik op zoek naar de goedkoopste 6-persoons-pizzabakkerij-machine. Het heet dus een ‘Pizzarette’. Okay! Wordt morgen al bezorgd!

IMG_1595
Ben ik heeeeeeeeel blij mee!

IMG_1608
’s Avonds maak ik de allerlekkerste salade EVER! Okay, dat soort dingen roep ik wel vaker, maar bij deze is het echt waar! Echt! Ik ga het recept binnenkort op www.culunair.nl zetten (daar moet ik sowieso wat meer TLC aan geven), maar de salade heeft een dressing van geroosterde amandeltjes en tomaat en de salade zelf bestaat uit rucola, venkel en roquefort. Een salade met meerdere, kuch, lagen (qua smaakbeleving dus). Goddelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *