web analytics

1

LUNA ONTWAAKT MET PAASKUIKENS, EEN ORCHIDEE EN EEN GRIEKSE SALADE

beginpaginatotaal

IMG_1548
Ha! Het is weer maandag! Ik heb er zin in! Ik vlieg meteen in m’n schrijfflow, ik gooi er meteen wat plogjes tussendoor uit en ik pak een cadeautje in voor de vrouw van testman J.T.! Want die heeft het ook niet makkelijk met een man die steeds maar dingen moet testen voor www.climaximaal.nl.

IMG_1549
Ik heb namelijk een koffie-date met J.T., maar de trein naar Utrecht rijdt niet. En dat is kut. Want ik ben al op m’n fietsje door de regen naar station Tiel gegaan en sja, dan moet ik weer terug. Door de regen. Aaaaargh! Word ik niet blij van. Thuis bel ik even met J.T., maar ik word onderbroken door…

IMG_1551
…de deurbel! Er staan 2 Jehovah’s voor de deur. Met een orchidee! Om me te feliciteren met m’n huwelijk! Hoe schattig is dat?? Ik heb dus een ‘vaste’ Jehovah (heel knappe leuke vrouw) en die had onthouden dat ik ging trouwen. In de tussentijd was ze niet meer langs geweest, dus vandaar dat ik nu een cadeautje krijg! Superlief, maar ja, met 3 katten in huis zijn planten vaak niet zo  handig. Maar… ik heb haar en God en iedereen heel erg bedankt en de orchidee ’s avonds naar m’n moeder gebracht. M’n moeder is een heel Godsdienstige vrouw die beter voor de orchidee kan zorgen dan ik.

IMG_1553
Jehovah’s weer weg (ze hebben wel koffie gekregen natuurlijk), dan kan ik eindelijk aan het werk! Bruce houdt me weer gezelschap, maar gelukkig niet op schoot, maar op tafel. Kan ik me toch iets vrijer bewegen achter m’n toetsenbord.

IMG_1557
Hoe lief is het kaartje dat aan de orchidee hing; ‘Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Neem elkaar nooit voor lief en geniet.’

IMG_1566
Ook leuk; ik schreef een review over deze dildo van BS Atelier.

IMG_1571
Even een selfie sturen naar dochter S.! Wij hebben lekker wél een loempia!!

IMG_1572
Die loempia was overigens een appetizer. We eten een Griekse salade met biefstuk en gebakken aardappeltjes.

IMG_1574
Ik heb ’s avonds een date met vriendinnetje F.! Ondertussen staat de tv aan, maar eigenlijk heb ik er niks van meegekregen, behalve dan de grand finale van Sex Academy, waarin een jochie z’n vriendin te huwelijk vraagt. HOE FUCKING SNEU BEN JE DAN??? “Pappa heeft mamma ten huwelijk gevraagd tijdens een programma om ons seksleven te verbeteren.” OMG! OMG! OMG!!!!!!

IMG_1575
Vriendinnetje F. heeft een zwarte kerstboom (!) met witte ballen! Heel koel, maar gelukkig heeft ze de paaskuikens met kerstmutsjes die ik haar gaf er ook in gehangen. Weer op de fiets terug naar huis. Voor de 4e keer natgeregend vandaag, dus maar snel met m’n koude lijf tegen het warme lichaam van de echtgenoot aangekropen. Vond-ie niet erg.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Wat leuk die orchidee….het is de gedachte die telt….. en je moeder is vast heel erg blij ermee!

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *