web analytics

5

LUNA BIJ ‘TIEL AAN TAFEL’


Je kan veel over Tiel zeggen, maar niet dat ze er niet keihard kunnen werken! De opname van ‘Tiel aan tafel’, de opname waarbij ik mijn ouders dus een bloemetje geef, staat al online! Ik zit in het begin in het publiek als een soort achtergrond-decoratie, maar op 21:10 begint ons item! Té lief gewoon!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. gewebkijk schreef:

  niet dat ze er Niet… ;)

 2. Patchwork schreef:

  :-D Hypertiep! Logisch, hyperblij natuurlijk!

 3. Monica schreef:

  Krop in m’n keel. Een familie van Tijgers, zijn jullie, met hoofdletter! :)

 4. Jan Willem schreef:

  Zo door de jaren heen heb ik zo nu en dan je blog is gevolgd en genoten van je vaak hysterische verhalen. Vandaag ging ik weer ’s naar je blog en ten eerste was het weer helemaal gerestyled en ten tweede zag ik je nu voor het eerst in levende lijve. Ik heb altijd gedacht dat je een magere vrouw was met een hoge piepstem om één of andere reden. De realiteit blijkt anders :-) Ontroerend filmpje en ik vond het leuk om je voor het eerst is in levende lijve te zien en te horen. Ik wens je heel veel geluk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *