web analytics

3

LELO LIV, SHOVELS & RAVIOLI

beginpaginatotaal

IMG_8820
Het is weer maandag en ik heb er zin in. Het is 7:00 en ik heb net de verkering uitgezwaaid, de keuken opgeruimd en de hond uitgelaten.

IMG_8812
Oh ja, ik had ook al koffie gehad en een TODO-lijstje gemaakt. Ik maak m’n TODO-lijstjes altijd met gekleurde stiften en, zoals je kan zien type ik niet alleen met veel uitroeptekens, dat doe ik ook met geschreven tekst. Kan er niks aan doen!!!!!!

IMG_8823
Schrijven! Ondertussen ontbijten met de couscous die ik gisteren maakte.

IMG_8827
Heb je hem weer. Ja, er zit kip in de couscous-salade Bruce, en nou weg!

IMG_8831
Okay, eerst knuffelen.

IMG_8840
Ik schrijf diverse teksten voor www.climaximaal.nl, waaronder een recensie voor deze LELO Liv, die ik meteen publiceer. Ik kijk niet echt heel vrolijk op deze foto. Dat komt omdat ze de straat bij ons buiten aan het, aan het, eh, aan het, eh? Ze halen alle stenen uit de straat en stoppen ze er dan gewoon weer in. Onze straat had best nog 20 jaar meegekund, volgens mij. Er rijden 5 shovels in de straat en het is buiten erg lawaaierig. Ik kan daar nogal slecht tegen.

IMG_8848
Om het geluid van de werkzaamheden wat te verdoezelen draai ik heel harde muziek.

IMG_8849
Ik eet als lunch de rest van de couscous-salade.

IMG_8850
De stroom valt volledig uit om 13:00, net terwijl ik in een goede flow aan het schrijven was. Kut. “Ja, mevrouw, het kan wel een paar uur duren voordat het gemaakt is”, zegt een mannetje dat buiten wat in een gat aan het graven is. “Ja,  maar ik ben aan het werk”, zeg ik. “Nou, dan neem je toch lekker een snipperdag?”, zegt het mannetje. Zucht! Eikel. Ik bedenk me dat ik in de tussentijd dan wel even het huishouden kan gaan doen, maar zonder stroom kan je dus eigenlijk niks.

IMG_8853
Nina is al de hele dag aan het grommen naar de bouwvakkers. Pak ze! Beetje de stroom kapot maken! Eikels!

IMG_8870
Een paar uur later doet de stroom het weer. En draai ik de derde was van vandaag. Ja, maandag hè? Ik begin een beetje chagrijnig te worden en de verkering moet dan vooral niet gaan zeggen: “Je moet zeker ongesteld worden?” Maar ik moet dus ongesteld worden.

IMG_8871
Hier word ik ook chagrijnig van. Wat een zooi.

ploesiepakketten
Ik maak wat PloesiePoesie-pakketten om te verkopen. Ik wil alles zo snel mogelijk kwijt, zodat er weer wat ruimte in m’n atelier en in m’n hoofd komt. Dikke SALE dus. Toch doet het ergens in de verte wel wat verdriet dat ik zoveel uren handwerk in al m’n PloesiePoesie-merchandising heb gestopt, maar het nu zo goedkoop verkoop. Ik zet 6 pakketten online en ik ben ze binnen no time kwijt. Morgen weer nieuwe online. Minstens 50 Ploesie-hebbedingen voor 32,50, inclusief verzendkosten! Een koopje!

IMG_8873
Ik ben bezig met een opdracht! Een spijkerjasje met een geborduurde hond op de achterkant. Wordt super, met heel veel studs en glitters en rozen en totally over de top!

IMG_8874
De verkering is een tijdje bezig geweest met de instellingen van de tv. Kijk! Nu kunnen we ook Youtube-filmpjes op onze tv bekijken. Wel gaaf om m’n Youtube-channel zo groot te zien. Nee! Niet een filmpje afspelen J.! Dat is stom op zo’n groot scherm!

IMG_8876
Ja, dit was heel lekker en helemaal zelfgemaakt! Ravioli met een vulling van pompoen met salie! Dit was het voorgerecht trouwens… het hoofdgerecht had ook een pasta moeten zijn, maar ik had per ongeluk de goulash uit de diepvries gehaald. Dus we aten goulash.

IMG_8882
Dit was het toetje. Leuke verpakking hè? De rest van de avond hangen we op de bank en kijken wat tv.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. esther schreef:

    Mag ik zo’n pakket reserveren??? Daar ga ik mensen in mijn omgeving blij mee maken.

  2. Myrthe schreef:

    Hai Luna, ik wilde de ploesiefoto’s bekijken, maar je FB album is niet openbaar; https://www.facebook.com/electricluna/media_set?set=a.10202078124447755.1073741829.1026482433

  3. Bouwchien schreef:

    Jeh, bloemetjes, hond, roze, blingbling…Helemaal goed!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *