web analytics

2

PLOG MAANDAG 9 JANUARI 2017


De betere ontbijtjes! Een smoothie voor mij en een smoothie voor de Luna-fluisteraar! Ik laat die van mij nog even staan, want ik ga eerst rennen.


Heel veel zin in. Niet echt.


Maar ik heb ’t toch maar gedaan. En het was hartstikke fijn. En koud.


Rock on!


Oh! Bruce! Ik ga aan het werk, maar dat wordt ietwat bemoeilijkt door een kater die alleen maar heel veel liefde en aandacht wil.


Oh. Hier nog zo’n exemplaar.


Maar ja, Nina moet toch echt 3 keer per dag uit.


Even de dromenvanger-bestellingen wegbrengen bij de post en een bak Thaise groene curry bij m’n ouders droppen. Even een kopje koffie en meteen weer door!


Tevreden hond.


Ik kijk dan wel amper televisie, toch vind ik het wel leuk om The Voice of Holland op de achtergrond te hebben draaien terwijl ik werk.


Ik eet achter de pc. Dit was niet geheel de bedoeling van mijn plan voor 2017, maar ik ben lekker bezig.


Kijk eens wat een gave tekening Peter van de Wiel heeft gemaakt voor Climaximaal.nl! Inclusief de tatoeages op m’n vingers! KOEL!!!! Ik ga op de spirituele tour! Ja, nee, maar dan echt. Of eigenlijk bén ik al op de spirituele tour. En ik ga daar in de toekomst over bloggen en vloggen (op m’n eigen manier dan, want een échte zwevert zal ik nooit worden) (denk ik). Maar ik heb een hoop te vertellen en ook een hoop door te geven!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik vind de tekening fantastisch… ik zag hem al in het kopje…. maar zo groot is ie nog mooier! En wat ligt Nina er weer lekker bij zeg…… heerlijk knuffelbeest!

  2. Ingrid schreef:

    Geweldige tekening. Helemaal ‘zen’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *