web analytics

6

PLOG DINSDAG 10 JANUARI 2017


Nou, Bruce, wat staat er vandaag op het programma? Speciaal voor jou; een zwarte, dubbele vibrator om te reviewen! Ga maar vast liggen.


Ik heb voor dit jaar nog erg veel nieuwe, leuke opdrachten van de Love Bubbles liggen! Drukdrukdruk. Eerst even wat aanpassingen aan bestaande documenten en dan; nieuw, los, vrij werk!


Zo. Was it as good for you as it was for me?


Bruce dicteert en ik schrijf.


Kijk, zo doen wij dat. Lekker knus.


Okay, ik maak er maar een grapje van, want ik had een enorme TERINGTYFUSKUT-dag. Er kwam niets uit m’n vingers. Helemaal niets. Nou ja, bijna niets. Ik had grootste plannen, niets van gekomen en met heel veel pijn en moeite heb ik toch die review kunnen schrijven (SEKSTOY REVIEW #321: DUBBELE VIBRATOR), maar ik voel me enorm down. Nu weet ik prima dat dit soort dagen er ook bij horen (en ik weet waar het gevoel vandaan komt), maar ik heb hier geen zin in! Ik wil dat alles meteen goed gaat en blijft gaan. Dat ik elke dag als een machinegeweer schrijf, dat ik elke dag weet ik veel hoeveel vibrators verkoop, dat ik elke dag een nieuwe dromenvanger-opdracht binnen krijg, dat m’n dromenvanger-shop elke dag goed loopt, dat ik slank blijf, dat ik gezond leef, dat ik elke dag iets leer, dat ik… nou ja… soms voelt gewoon goed dus niet als goed genoeg.


Dan maar even een collage maken. Ik voel me ietsje beter. Ietsje.


En ’s avonds komt de Luna-fluisteraar me even geestelijk en lichamelijk bijstaan. En ach, Thais gekookt, review geschreven, poes geaaid, 3 keer de hond uitgelaten, collage gemaakt, plog geschreven, was gedraaid en opgehangen, lekker gevreeën… zo ontzettend kut was deze dag nu ook weer niet.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Nanja schreef:

  in de eerste foto: verminderd moet met een T

 2. Adinda schreef:

  Bluh, balen zo’n dag. Hoop dat vandaag weer goed voelt!

 3. Else schreef:

  Zo’n dag – dat kan, en als het schrijven niet wilt – zijn er nog steeds bereidwilligen om de teksten voor jou te redigeren, dus zoooo slecht is de dag ook nog niet. Maar ik zou zeggen de tekst in de 2e foto :-)

 4. Marjan schreef:

  Ik vind dat er evengoed nog heel veel uit je handen komt op een kutdag…. Als ik zo’n kutdag heb kom ik alleen van de bank af om eten/drinken te pakken of om naar toilet te gaan…. (en dan in de avond weer op mezelf lopen mopperen omdat ik niets gedaan heb die dag) Hopelijk voel je je vandaag een stuk beter!

 5. Leischa schreef:

  Top collage!! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *