web analytics

7

PLOG WOENSDAG 11 JANUARI 2017


Ik heb mezelf weer even volledig bij elkaar geraapt vanmorgen en ben gewoon maar weer gaan rennen. I. Rock. Big. Time.


Echt hoor. Elke keer dat ik ren gaat het een stukje beter. Stukje sneller. Stukje langer.


Maar ja, dan heb je heel erg episch gerend voor je gevoel en dan moet je daarna gewoon de Nina uitlaten in de regen. Shine bright like a diamond!


Ik weet niet precies wat me overviel, maar ik heb een stapel van weet ik veel hoeveel kilo met papieren doorgespit. Oude administratie van J. en van mij. Oude shit. Verdriet. Veel verdriet. Wat ben ik dom geweest. Maar op het moment dat ik zeg dat ik dom ben geweest, leg ik de schuld bij mezelf. En dat is niet de bedoeling. Ik heb in het verleden al zijn schulden afbetaald en al zijn leugens geloofd, maar Godzijdank, of eigenlijk dankzij mezelf, heb ik er zelf geen schulden aan overgehouden. Door het oog van de naald. Ik heb een positief banksaldo. I’m FREE. I’m SAFE. 


Gelukkig vond ik ook nog wat leuke dingen tussen de stapel; Viva-artikel.


Artikel uit de Gelderlander.


Nog een keer de Gelderlander!


Oh! Lord! De Margriet met m’n +10 kilo lijf.


Wie herinnert zich deze vormgeving nog???


Artikel in een poezen-tijdschrift.


Ik voel me ontzettend opgelucht na het doen van die administratie! Tijd voor nieuwe dingen! Tijd voor post! Ik had deze boekjes besteld, dus dan weet je wel zo ongeveer op welk level ik zit! Ik zeg; op Next Level Shit!


Hé, daar is de oppaspuber weer! We doen samen thee met een koekje en haar huiswerk. Bruce komt even checken of alles wel goed gaat. En hij wil ook graag een hapje van dat koekje.


We doen samen nog even wat boodschappen, laten Nina uit en daarna gaat M. douchen, terwijl ik ga koken. Ik pluk zelf tussendoor ook nog even de veren van deze eend. Ik heb zo m’n mannetjes die me van eendenvleugels voorzien. Ik moet alleen zelf wel de veren eruit trekken. En dan in de diepvries. No problem.


Ja, tuurlijk heb ik m’n handen gewassen voordat ik met het eten bezig ging! Het is boeuf bourguignon (uit de diepvries) met aardappelpuree en sperzieboontjes! Hmmmmmm!


En een Mona-toetje!


Nien, je lijkt wel een schilderij van Rembrandt zo! Maar zo kijkt ze dus als je het woord ‘Piet’ of ‘koekje’ zegt…


De oppaspuber en ik kijken naar… je raadt het niet… een film met Zac Efron; Mike and Dave Need Wedding Dates! Nina vindt er net zoveel aan als ik.


Al is dat niet helemaal eerlijk, want ik ben niet in slaap gevallen tijdens de film en ik vond ‘m eigenlijk best leuk! Maar ja… al bijna een week geen tv gekeken! Dus dan ben je al snel blij!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik vind je wel mooi op die Margriet foto.

 2. Else schreef:

  Of hij was gewoon erg goed in jou een rad voor ogen draaien – nou buut vrij, happie you en so long sukkel.

 3. Dorien schreef:

  Hallo Chantall, even een compliment voor jouw plog. Ik volg je nog niet zo lang maar vind je stukjes erg leuk om te lezen. Knap hoe je jouw dagelijkse belevenissen verwoordt, en wat een leuke foto’s op jouw plog. Als er ooit een boek van je komt ( hint, hint) ga ik het zeker lezen. Groetjes.

 4. menno schreef:

  Ik zie altijd mensen met hun honden rennen, met zo’n riem aan de ceintuur, de beesten schijnen dat prachtig te vinden en goed te begrijpen. Dat niks voor, umm, jullie?

 5. Marjan schreef:

  Hij was erg goed in verhalen vertellen en als je als vrouw je eigen man niet eens meer zou kunnen vertrouwen?? Dat zou toch raar zijn…… Dat is het dus ook…..
  Heel raar…

  Geweldig dat je er zonder schulden uitgekomen bent… de rest is leergeld. En toch ondanks de +10 kilo, sta je prachtig op die foto!

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *