web analytics

0

PLOG DONDERDAG 12 JANUARI 2017


Zeg nou toch zelf… als je hond er zo bij ligt in bed, dan wil je er toch meteen bij gaan liggen of niet? Nina heeft het chillen en relaxen tot in de puntjes geperfectioneerd.


Ik ga even langs m’n ouders om een bak Griekse gehaktballetjes met courgette in tomatensaus te brengen.


Dan even snel langs de Secunda, waar ik deze 2 boeken over, kuch, spirituele liefde en seks vind! Mooi, want dit zijn precies de 2 schrijvers waar ik naar op zoek was. Lekker lezen; ik hou ervan.


Kijk mij eens in een jaloersmakende, prachtige, gave keuken zitten! M’n vriendinnetje J. kocht een paar maanden terug een huis met haar L. en ik was nog helemaal niet langs geweest! Schande, maar soms haalt het leven je eventjes in. Nu alles gezien en heerlijk bijgepraat!


Dat bedoel ik.


Vanuit J. ging ik even langs de Albert Heijn voor boodschappen, maar ik vergat uiteindelijk de helft, dus kan weer terug naar de Emté. Meteen wat hyacinten-bollen gekocht. IS HET AL LENTE? IK KAN NIET WACHTEN! IK WORD HEEL ERG DEPRESSIEF VAN DE WINTER!


Nina chillt verder op de bank. Haar staart is bewogen op de foto, dus ze is happy!


De oppaspuber is weer gearriveerd en na een kopje thee en wat bijkletsen doen we maar weer een film met… Zac Efron! Dit keer is het Dirty Grandpa… een film die ik al had gezien, maar die best wel grappig was. Nina kijkt liever naar buiten en ik kijk liever naar Nina.


Oh. Slijmen bij de oppaspuber?!


We eten… Griekse gehaktballetjes in tomatensaus met courgette. LEKKER!


We doen ondertussen een ‘spelletje’; welke eigenschappen passen wel en welke passen juist niet bij mij (en haar) (volgens mij) (en volgens haar). Erg leuk! Deze eigenschappen vond zij bij mij passen.


Ja, Nien, jouw eigenschappen zijn; ‘chillen’, ‘relaxen’, ‘eten’, ‘slapen’.


Het leuke aan een ouder wordende oppaspuber die goed in haar vel zit; ze zet een kopje thee voor mij! Punten gescoord hoor.


Ik zit ook goed in m’n vel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *