web analytics

20

DELICIEUX, OPRUIMWOEDE & PARIJS

middengelukt1

IMG_8237
HOERA! De dag die ik wist dat zou komen is eindelijk daar!!! Het is vrijdagochtend, de oppaspuber is keurig met een broodtrommeltje richting school en ik ga met m’n ouders naar de LIDL! En… het Delicieux-assortiment is gearriveerd en oooooh, ik kan niet kiezen, dus ik kies ALLES wat ik lekker vind, want soms mag dat!

IMG_8238
M’n ouders nemen alleen mee wat op hun lijstje staat. Keurig hoor.

IMG_8239
We eten thuis even snel een broodje en gaan dan door naar de Kwantum en de Leenbakker. Ik krijg van m’n ouders namelijk een XL letterbak voor m’n verjaardag en die hadden ze bij de Kwantum of de Leenbakker. Hadden dus. Want nu niet meer. Huil.

IMG_8241
Dan bestel ik ‘m online! Jippie!

IMG_8242
Ondertussen kom ik van allerlei ander moois tegen. Ik wil dit.

IMG_8243
En dit ook.

IMG_8244
Als ik Nina uitlaat hangt er een slipje in de struiken. Gezellig hoor.

IMG_8245
De BFF’s hebben allebei lichtgevende strips op hun tuigje, zodat we ze ook ’s avonds kunnen zien tijdens het uitlaten.

IMG_8246
Ik wil dit.

IMG_8248
Dan maak ik me even vreselijk kwaad om deze mega-vrouwonvriendelijke reclame. Tekst; HIER.

IMG_8251
Ja, want als je prullenbak vol zit, dan gooi je de rest er gewoon naast. Logisch toch?

IMG_8254
Gelukkig ben ik zelf altijd mega-georganiseerd en opgeruimd. NOT.

IMG_8256
Het vliegt me allemaal weer eens aan en ik ga opruimen en weggooien. Zonder iets zonde te vinden. Gewoon meteen weg en niet meer aan denken.

IMG_8257
Na een half uurtje vind ik het wel weer genoeg.

IMG_8258
Nog maar een paar dromenvangers maken dan. Opruimen kan altijd nog. Maar wanneer???

IMG_8259
Niet tijdens het Sinterklaasjournaal in ieder geval.

IMG_8267
Deze is af.

IMG_8268
En deze ook.

IMG_8269
Ha, gezellig! Dochter S. was al gearriveerd en J. is naar de rugby. We nemen even haar biologieboek door. Kan ik me ook kapot aan ergeren; de jongen in het boek heeft een flinke bos schaamhaar, maar het schaamhaar van dit pubermeisje is getrimd. Ik vind dit nogal een verkeerde blik op de werkelijkheid geven. Waarom is hiervoor gekozen? En door wie?

IMG_8271
S. en ik nemen het er ondertussen goed van met de Delicieux-hapjes van de LIDL! Hmmmm…

IMG_8272
Samen naar Goede Tijden, Slechte Tijden kijken. Gezellig. Allemaal gezellig. Tot het nieuws van Parijs binnenkomt en ik niet weet waar ik moet kijken op de tv. Op Twitter. Op Facebook. Het is verschrikkelijk. Echt verschrikkelijk. Tot diep in de nacht kijken J. en ik in bed nog naar CNN. En het blijft verschrikkelijk.

Vorig jaar hield ik een seksspeeltjes-opruiming...

Vorig jaar hield ik een seksspeeltjes-opruiming…

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik wilde hier eerst breeduit reageren op het schaamhaar verhaal (ik hou er van) maar toen begon je over Parijs en dan is opeens niks meer belangrijk. Behalve dan de gezondheid van je moeder en dat J. met z’n schoenen aan op de bank ligt (gisteren) maar verder…. Geen zin meer in discussies over ditjes en datjes.

 2. Dinie schreef:

  DE Lidl?
  DE Leen Bakker?
  DE Kwantum?
  DE Luna?

 3. rxc schreef:

  Hierdoor is het kutje en de vorm ervan wel beter te zien dan bij iemand met een volle bos

 4. andr3 schreef:

  Ik neem aan dat ze geen problemen heeft wanneer u haar kut zou willen zien en/of aanraken

  • Sandra schreef:

   Ben ik met je eens, zou gewoon moeten kunnen bij haar eigen dochter. Dit kan ik in ieder geval gewoon doen bij mijn eigen dochter. Hierdoor weet ik dat ze al wat schaamhaar heeft

   • Naomi r. schreef:

    Dag Sandra, goed dat je de ichamelijke ontwikkelingen van je dochter in de gaten houdt, dus ook die van haar vagina. ik heb drie vragen aan je: 1. Hoe oud is je dochter? 2. Bekijk je haar vulva alleen of raak je hem ook aan? 3. Op welk moment doe je dit: wanneer ze in de douche staat of aan het plassen is of zich omkleed bijvoorbeeld?

    • Sandra schreef:

     Hallo,

     Mijn dochter is nu 14, maar ik merkte bij haar een paar haartjes vanaf haar 12de. Omdat ik gewoon in de badkamer kan wanneer ze idd doucht of aan het plassen is zie ik haar wekelijks bloot. Bij het afdrogen bekijk ik dan haar kutje even. Soms raak ik hem aan, maar dit is meestal op bed, waar zij dan op haar rug gaat liggen, zodat ik het iets beter zie

    • Lotte schreef:

     Mijn dochter heeft ook al een paar jaar wat schaamhaar. Dit zit dan vooral voorop en niet zozeer op haar kut. Ook haar binnenste schaamlipjes zijn wat groter geworden en zijn nu gewoon zichtbaar wanneer ze in haar blootje staat

   • Nicole schreef:

    Onze dochter wil zich sinds haar12de niet meer bloot laten zien. Om toch haar lichamelijke ontwikkelingen bij te houden zolang ze thuis woont, en vooral die van haar kut, bekijken we die ’s nachts wel eens. Hierbij duwen we haar slipje even opzij om vooral te kijken naar haar schaamhaar en hoe haar kutlipjes eruit zien.

    • Lotte schreef:

     Goede actie. Hoe oud is julie dochter nu en raken jullie haar kut ook aan tijdens de controle. Zou je mij ook willen vertellen hoe haar kut eruit ziet en of ze veel schaahaar heeft?

     • Nicole schreef:

      Zeker. Ze heeft een smal, lang kutje met naar voren stekende lipjes. Ook heeft ze een beetje schaamhaar (nog niet op haar lipjes). We spreiden haar kut meestal ook, om haar clitoris en plasgaatje ook te kunnen zien. Ze merkt dit overigens niet omdat ze echt diep slaapt.
      Wanneer we klaar zijn met kijken laten we bijna altijd haar slipjes opzij zitten, zodat haar kut ontbloot blijft. Ze heeft er nog nooit iets van gezegd :)

     • Nicole schreef:

      Zo ziet haar kut eruit: http://ad2me.ru/uploads/posts/2016-04/1460007541_fairytale_by_rickb500-d9tz0gr.jpg
      Zoals je kun zien steken haar lipjes heerlijk uit en is het fijn ze te spreiden
      Enige verschil is dat mijn dochter een beetje schaamhaar heeft :)

    • Esther schreef:

     Ik vind dat je het volste recht hebt haar kut te zien en ook aan te raken wanneer jij dit wil, zeker nu haar kut en tieten zich verder aan ontwikkelen. Het is goed deze ontwikkeling in de gaten te houden en je dochter hoeft zich nergens voor te schamen. Dat je haar kut alsnog bekijkt en hopelijk ook aanraakt terwijl ze slaapt is ook oké. Mijn dochter is nu 19 en uit huis, maar woonde t/m haar 17de thuis. Toen en nu nog zie ik haar bloot wanneer ze doucht, plast of gewoon waar dan ook naakt is. Wanneer ik bijvoorbeeld in de badkamer kwam terwijl zij rustig zat te plassen, kan ik zonder enig probleem haar benen spreiden, met mijn hand haar kut aanraken en haar schaamlippen zo ver spreiden als ik wil terwijl ze in alle rust doorplast. Ook wanneer ze tegenwoordig thuis is kan ik zonder vragen haar broek en onderbroek omlaag doen en haar kut bekijken en aanraken hoelang en waar ik maar wil. Dit doe ik voornamelijk omdat ik wil zien of haar schaamlippen verder ontwikkeld zijn en of ze op dat moment schaamhaar heeft.

 5. Joop schreef:

  U heeft professionele hulp nodig.

 6. Manon schreef:

  Mijn dochter is 8 en gaat graag in bad en ik (moeder) ga er vaak bij in. Dan wassen we elkaas gehele lichaam. Ik was haar spleetje en poepgaatje en zij wast mijntietjes, kutje en ook mijn poepgaatje. Soms maak ik een foto van haar terwijl ze in bad zit, maar deze is van toen ze nog in bad moest gaan. Ze is mooi bloot waardoor je haar fijne plasser goed ziet:

  https://ibb.co/kQyBnJR

 7. Manon schreef:

  Bloot meisje met fijn kutje aan het spelen met boomblaadjes: https://ibb.co/G9g65Th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *