web analytics

2

DELICIEUX, OPRUIMWOEDE & PARIJS

middengelukt1

IMG_8237
HOERA! De dag die ik wist dat zou komen is eindelijk daar!!! Het is vrijdagochtend, de oppaspuber is keurig met een broodtrommeltje richting school en ik ga met m’n ouders naar de LIDL! En… het Delicieux-assortiment is gearriveerd en oooooh, ik kan niet kiezen, dus ik kies ALLES wat ik lekker vind, want soms mag dat!

IMG_8238
M’n ouders nemen alleen mee wat op hun lijstje staat. Keurig hoor.

IMG_8239
We eten thuis even snel een broodje en gaan dan door naar de Kwantum en de Leenbakker. Ik krijg van m’n ouders namelijk een XL letterbak voor m’n verjaardag en die hadden ze bij de Kwantum of de Leenbakker. Hadden dus. Want nu niet meer. Huil.

IMG_8241
Dan bestel ik ‘m online! Jippie!

IMG_8242
Ondertussen kom ik van allerlei ander moois tegen. Ik wil dit.

IMG_8243
En dit ook.

IMG_8244
Als ik Nina uitlaat hangt er een slipje in de struiken. Gezellig hoor.

IMG_8245
De BFF’s hebben allebei lichtgevende strips op hun tuigje, zodat we ze ook ’s avonds kunnen zien tijdens het uitlaten.

IMG_8246
Ik wil dit.

IMG_8248
Dan maak ik me even vreselijk kwaad om deze mega-vrouwonvriendelijke reclame. Tekst; HIER.

IMG_8251
Ja, want als je prullenbak vol zit, dan gooi je de rest er gewoon naast. Logisch toch?

IMG_8254
Gelukkig ben ik zelf altijd mega-georganiseerd en opgeruimd. NOT.

IMG_8256
Het vliegt me allemaal weer eens aan en ik ga opruimen en weggooien. Zonder iets zonde te vinden. Gewoon meteen weg en niet meer aan denken.

IMG_8257
Na een half uurtje vind ik het wel weer genoeg.

IMG_8258
Nog maar een paar dromenvangers maken dan. Opruimen kan altijd nog. Maar wanneer???

IMG_8259
Niet tijdens het Sinterklaasjournaal in ieder geval.

IMG_8267
Deze is af.

IMG_8268
En deze ook.

IMG_8269
Ha, gezellig! Dochter S. was al gearriveerd en J. is naar de rugby. We nemen even haar biologieboek door. Kan ik me ook kapot aan ergeren; de jongen in het boek heeft een flinke bos schaamhaar, maar het schaamhaar van dit pubermeisje is getrimd. Ik vind dit nogal een verkeerde blik op de werkelijkheid geven. Waarom is hiervoor gekozen? En door wie?

IMG_8271
S. en ik nemen het er ondertussen goed van met de Delicieux-hapjes van de LIDL! Hmmmm…

IMG_8272
Samen naar Goede Tijden, Slechte Tijden kijken. Gezellig. Allemaal gezellig. Tot het nieuws van Parijs binnenkomt en ik niet weet waar ik moet kijken op de tv. Op Twitter. Op Facebook. Het is verschrikkelijk. Echt verschrikkelijk. Tot diep in de nacht kijken J. en ik in bed nog naar CNN. En het blijft verschrikkelijk.

Vorig jaar hield ik een seksspeeltjes-opruiming...

Vorig jaar hield ik een seksspeeltjes-opruiming…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik wilde hier eerst breeduit reageren op het schaamhaar verhaal (ik hou er van) maar toen begon je over Parijs en dan is opeens niks meer belangrijk. Behalve dan de gezondheid van je moeder en dat J. met z’n schoenen aan op de bank ligt (gisteren) maar verder…. Geen zin meer in discussies over ditjes en datjes.

 2. Dinie schreef:

  DE Lidl?
  DE Leen Bakker?
  DE Kwantum?
  DE Luna?