web analytics

1

EEN PERFECTE DAG VOOR EEN NIEUWE BANK

middengelukt2016

IMG_1174
Ha Bruce! Honger? Dan ga je maar lekker naar boven om wat brokjes te eten, want deze BLT-sandwich is voor mij en mij alleen! Ik maak er, heel sociaal, ook eentje voor m’n man!

IMG_1189
Hier is het alweer middag. J. en ik hebben even een rondje Tiel gedaan en liepen bij de kringloop zo tegen dé perfecte bank aan. We willen al heel lang een nieuwe bank, maar we zeiden steeds; we lopen er vanzelf een keertje tegenaan. En dat was ook zo! Allebei meteen verliefd. Ik verf even wat dromenvangers onder het genot van een glaasje gin-tonic! Mooie fles trouwens van Bobby’s (schijnt de beste gin ter wereld te zijn, of althans, hij heeft prijzen gewonnen).

IMG_1190
En… WEG is de oude bank! Ik ben nu heel blij! Ik heb gelachen, gehuild, gevreeën, geruzied, geslapen, gehangen en gelounged op de bank, maar ik was ‘m helemaal zat! De hondenharen kreeg ik er niet meer uit en het was ook gewoon een slechte reminder aan de burn-out-periode van J.; volgens mij heeft hij een jaar in de hoek van de bank gelegen. Tijd voor iets nieuws! Iets fris!

IMG_1193
Tada! Een echte Chesterfield! Een 3-zits! Voor een spotprijsje! Woehoe!!! SCORE! En het mooie is; er komt nog een 2-zits aan over 2 weken! En… we kopen ook de Chesterfields van de ouders van een vriend van ons over, dus dan hebben we nog een 3-zitter en 2 fauteuils! WOW! Hebben we daar plek voor? Jawel! En iedereen (de pubers) kan nog steeds lekker hangen en loungen, mocht daar behoefte aan zijn, maar je kan ook gewoon keurig rechtop zitten. Ook fijn! Nu nog een leuke (moderne) tafel ergens scoren en wat bijzettafeltjes en dan ben ik helemaal happy!

IMG_1195
Ja, dat is even wennen, maar er kan nog steeds gehangen worden!

IMG_1196
Ik span de roze dromenvangers op!

IMG_1197
’s Avonds eten we pasta met spinazie en zalm. Lekker makkelijk.

IMG_1200
Dit was heel erg! Zaterdag is het hier Weet Ik Veel-avond en de App lag er ineens uit!! Draaaaaaaaama natuurlijk! Vooral voor J., want die had 0 fout in de eerste 30 vragen!

IMG_1204
Dit is niet goed! Helemaal niet goed. J. had zin in shoarma.

IMG_1205
Dus ja, toen moest ik ook een pizza bestellen. En dochter S. een döner-rol.

IMG_1206
Daar staat-ie hoor! De oude bank. Hij wordt maandag opgehaald door vriend A.! Hoera!

IMG_1207
Sid komt kijken op de bank! Goedgekeurd!

 

Vorig jaar maakte ik een quinoa-salade (gatverdamme)...

Vorig jaar maakte ik een quinoa-salade (gatverdamme)…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. RobW schreef:

    Mooie bank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *