web analytics

0

AMSTERDAM, SUSHI & GLITTER-VANDALISME

middengelukt2016

IMG_7029
Oooooh Nina, vieze schooiert! Ze weet ook precies bij wie ze moet gaan zitten. De oppaspuber is weer keurig naar school, dochter S. is samen met m’n ouders mee geweest naar de LIDL en de Turkse supermarkt en we doen even een koffie met een croissantje voordat we weer op pad gaan. Nina krijgt dus altijd een stukje croissant van Piet. En van Riet.

IMG_7030
En hier zit ik in de trein met dochter S. en neem ik even de Metro door. Fantastisch die nieuwe plaat van Lil’ Kleine; ‘Alle tieners zeggen nee tegen drugs met een C.’ Hahahaha!

IMG_7031
Wat een knapperd hè?

IMG_7032
In de krant treffen we deze advertentie van het Kruidvat aan! Maar wij gaan gewoon lekker naar de echte Victoria’s Secret-winkel!

IMG_7034
Body Mist; iedereen houdt ervan.

IMG_7036
Dochter S. en ik doen even een broodje rosbief en een warme chocomel met slagroom.

IMG_7037
Want we hebben ons bezoekje aan de Victoria Secret-winkel er al op zitten! SCORE!

IMG_7039
Ik had dus heel graag een leuke tuniek gevonden voor op m’n spijkerbroek. Iets met bloemen en vogels en glitters of kralen. Beetje seventies-achtig, beetje hippie, beetje boho.

IMG_7040
Dit dus niet. En ik heb de hele dag dus niks gevonden of gekocht. Voor mezelf dan.

IMG_7042
Voor haar heb ik heel veel gekocht, dus dan zou ik ook lachen! Een broek, 6 shirtjes, een vest en nieuwe Nikes. Dikke SCORE voor dochter S.!

IMG_7049
Even een wefie!

IMG_7054
Hoeveel shirtjes??? Het is vreselijk! Ze past alles, alles, alles! Met haar maatje 34. En ik pas niks! Het is dat het zo fijn is om een ander gelukkig te maken, anders zou ik een potje gaan zitten janken, want ik had heel graag een leuke blouse of tuniek gevonden.

IMG_0448
Maar zij is heel blij met al haar nieuwe kleding!

IMG_7058
En dan gaan we ook nog uit eten bij een sushi-restaurant! Hmmmmmm!

IMG_7065
In de trein terug laten we dit flesje glitters achter. En heel misschien hebben we ook wat glitters rond-geglitterd in de trein. Heel misschien.

IMG_7067
Positief vandalisme noemen we dat.

IMG_7068
En we zijn J. niet vergeten, want die krijgt 3 flessen Body Mist! Dochter S. en ik worden weer keurig opgehaald van het station door m’n vader! TOPDAG dit!

 

Vorig jaar jankte ik om Sia...

Vorig jaar jankte ik om Sia…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *