web analytics

1

LEKKER JANKEN MET SIA, BREATHE ME

middengelukt1

IMG_4048
Hé, jij ook al wakker om 6:00?? J. heeft een afspraak in Rotterdam, dus hij is al vroeg de deur uit om de files voor te zijn. Als hij weg is maak ik M. wakker en die stuur ik met lunchbox rond 8:00 naar school. Nou doehoei!!

IMG_4050
Ik heb om 8:30 een telefonische date met Sander de Heer en Wendy van NPORadio2! Voor De Heer Ontwaakt! Ze hebben wat vragen over Fifty Shades of Grey en de seksspeeltjes die daarin voorkomen. Heb ik antwoord op uiteraard.

IMG_4052
En daarna ga ik even helemaal volledig stuk. Ik moet ook niet naar bepaalde clipjes gaan kijken, bepaalde fragmenten gaan kijken. Niet goed! Niet goed! Maar ja, aan de andere kant; tranen, verdriet, emoties, drama; het moet er ook een keertje uit. JANKEN dus. Stukje van Six Feet Under. Iedereen gaat dood. KUT. KLOTE. En waar doe je het allemaal eigenlijk voor? Ik weet wel meteen welk liedje nog meer op m’n crematie over 50 jaar gedraaid mag worden (al wist ik deze alllllllang)…

Sia, Breath Me

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

IMG_4055
En dan weer over tot de orde van de middag. Ik raap mezelf weer bij elkaar. Make-up fatsoeneren. Adem in, adem uit. Breathe me, breathe me… Iedereen gaat dood, maar NOT TODAY!

IMG_4058
Kusjes van Sid Vicious.

IMG_4076
En ik wil heel graag dit spel gaan doen (omdat m’n halve Facebook-timeline het doet), maar is niet beschikbaar voor op de iPhone. STOM!

IMG_4077
Tijd om… een enorme hoeveelheid Valentijnskaarten te gaan schrijven!

IMG_4078
Hé gezellig! Doe jij ook mee!

IMG_4079
Leuk hoor! En goed bezig! En daarna ook nog huiswerk gemaakt. SCORE!

IMG_4080
En erwtensoep uit de diepvries, lekker makkelijk, maar superlekker!

IMG_4084
Bruce heeft ontdekt dat ook andere mensen heel erg superlekker kunnen zijn om tegenaan te liggen.

IMG_4090
En dan laat ik ondertussen deze dame nog even uit. Dan koffie, thee, koekje, naar bed. Fijn dat het rond 18:00 pas schemerig wordt. We kijken nog even Utopia voordat M. naar bed gaat en we gaan zelf niet veel later.

Vorig jaar had ik een gesprek met de re-integratiecoach van m'n vader... gezellig... NOT!

Vorig jaar had ik een gesprek met de re-integratiecoach van m’n vader… gezellig… NOT!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patchwork schreef:

    Vandaag dit prachtnummer leren kennen bij ´t afscheid van een man:
    https://www.youtube.com/watch?v=QUH3c3QQ_WY
    Redbud tree (shelter me) – Mark Knopfler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *