web analytics

0

EEN HEEL GEWONE 11 FEBRUARI EIGENLIJK

middengelukt1

IMG_4015
Okay, ik weet meteen weer waarom ik nooit meer m’n ochtend-selfies in de spiegel maak…

IMG_4017
Zucht en steun… Woorden afschaffen???? ‘Integratie’ en ‘allochtoon’ afschaffen??? Hoe dan? Waarom dan? Please peoples! Please! Hou op met me hoor! Het zijn WOORDEN!!!!

IMG_4018
Eerst maar even een gezond ontbijtje met humus, komkommer en 2 zachtgekookte eitjes… Hmmm…

IMG_4019
Achter mij wil ook iemand eten.

IMG_4021
Ik heb de kleedjes van Nina gewassen. Vind ze lekker.

IMG_4023
En hier is het alweer middag. De echtgenoot kijkt een film samen met M. (een romantische komedie). Ik kijk niet mee.

IMG_4024
Want ik ben bezig met m’n Valentijnskaarten.

IMG_4029
En dit ziet eruit als kattenvoer.

IMG_4033
Maar is uiteindelijk misschien wel de lekkerste pastasaus die ik ooit maakte. Het is de saus die eigenlijk op de mini-pizza’s gaat, maar dan met gehakt erdoor. HMMMMM!

IMG_4035
Met een beetje rucola erbij en Parmezaanse kaas! Achteraf gezien niet heel handig om die ingevroren pizzasaus uit de diepvries te halen, want komend weekend gaan we weer pizza’s bakken… Alweer? Ja, alweer!

IMG_4040
Hier doet Nina net alsof ze niet om een kaasflip komt bedelen.

IMG_4046
En dit is toch wel de foto van de dag. Waarschijnlijk heeft iedereen ‘m al gezien, maar het zijn pinguins met truitjes aan. De pinguins zijn olie-slachtoffertjes en een Australische man van 96 breidt deze truitjes voor ze. Nu zijn er ook weer types die zeggen dat die truitjes helemaal niet goed zijn, blablabla… Ik vind ze geniaal. Oppasmeisje M. gaat om 20:00 naar bed, J. bakt nog een batch met koffiebroodjes met room (geen foto’s van, heel jammer, want ze waren zalig) en wij gaan uiteindelijk rond een uur of 23:00 een verdieping hoger. Slapen. Zalig.

Vorig jaar at ik Chinees... en Turks... en Vietnamees... en friet... OMG!

Vorig jaar at ik Chinees… en Turks… en Vietnamees… en friet… OMG!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *