web analytics

0

POMPOENSOEP, NIEUWE AFWASMACHINE & EKSTERVEREN

middengelukt1

IMG_0686
Begin de week met het maken van een pompoensoepje om 6:00.

IMG_0692
En daarna doe ik nog een poging bij de afwasmachine. Lukt niet, dus ik ga aan het werk. Kutding.

IMG_0696
Er komen hulptroepen aan die tot dezelfde conclusie als wij komen; kapot. Een paar rondjes bellen leert ons dat het merk vaatwasser dusdanig yukiyuki is dat hij niet meer gemaakt kan worden en dat het beter is een nieuwe te kopen. KAK.

IMG_0697
Ik ben de hele dag aan het werk achter m’n computer, samen met vriendin M. (tevens dus nu ook opdrachtgever M.). Iets met spirituele toestanden. Vormgeving. Teksten. We zijn heel goed bezig, waarover later meer.

IMG_0699
En kijk! De echtgenoot heeft het geregeld. De nieuwe, tweedehands Bosch-afwasmachine draait als een zonnetje. Fijn!

IMG_0700
En hij heeft ook nog voor het eten gezorgd. Ik zit eigenlijk na een halve Chinese loempia al vol.

IMG_0712
’s Avonds ga ik m’n veren organiseren in een mapje. Dit zijn de veren van valkparkiet Melia.

IMG_0713
Eksterveren.

IMG_0714
Roofvogelveren.

IMG_0715
Duivenveren (van witte duiven dus).

IMG_0716
Kauwenveren.

IMG_0717
Ik had van m’n schoonmoeder ook allerlei dingetjes gekregen om aan de dromenvangers te hangen, dus daar ben ik de rest van de avond mee bezig. Lekker op de bank.

IMG_0722
Hoe vaak moeten we nog zeggen dat je nu gewoon ook op de bank mag, Nina?

IMG_0726
We kijken naar Poltergeist.

576c8ab
Niet echt een aanrader.

IMG_0728
En daarna een documentaire over Satudarah. Ook niet echt mijn soort televisie.

IMG_0729
Ook niet die van Nina, die kijkt liever naar de muur.

IMG_0733
Daarna nog een stom programma over tweelingen, drielingen en vierlingen en deze vrouw was zwanger van een drieling en had het niet in de gaten. Ik herhaal; ze had niet in de gaten dat ze zwanger was van een DRIELING! Nou, sorry hoor, maar dan eh, eh, sta je niet echt in contact met je lichaam. Ik wil. En mijn lichaam zegt; naar bed.

Vorig jaar ruimde ik de rotzooi op van ons trouwfeest...

Vorig jaar ruimde ik de rotzooi op van ons trouwfeest…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *