web analytics

15

CHAI TEA LATTE, ZUCHT & STEUN

beginpaginatotaal

IMG_0381
Goh, wat zie ik er uitgeslapen uit en dat klopt ook! Het is 10:00 en de verkering is nog ziek, dus hij ging niet werken en bleef uitslapen. Daardoor dacht ik dat het ook wel lekker zou zijn om gewoon naast ‘m te blijven liggen. Het was ook heel lekker, maar ik loop nu 4 uur achter op m’n persoonlijke schema en ik ben hierdoor de hele dag chagrijnig.

. IMG_0388
Ontbijt met couscous-salade en een grote bak Chai Tea Latte. Ik maak een totaal onhaalbare planning voor deze dag.

IMG_0390
Cheers babe.

IMG_0395
Ik word chagrijnig en mismoedig van de stapels in m’n atelier.

IMG_0396
Wat een teringzooi.

IMG_0397
Ik kan hier niet meer tegen.

IMG_0398
Oh, en dan is het ook nog maandag en dan moet ik die kutwas ook nog doen.

IMG_0399
Dit is mijn gezicht de hele dag. En daarachter op de foto hangt een brandblusser en ik snap ook niet wat dat ding op de overloop doet, maar die hing er al toen we hier kwamen wonen.

IMG_0401
Ik haal m’n glitternagellak eraf en als je een beetje bekend bent in de nagellak-scene dan weet je dat het eraf halen van glitternagellak een kutklusje is.

IMG_0403
Ik breng wat pakketten naar het postkantoor. Van het postkantoormeisje krijg ik te horen dat ik de verkeerde postcode heb opschreven, dus ik neem het pakket weer terug naar huis. Kut.

IMG_0405
M’n ouders komen even langs.

IMG_0407
Om eieren en stroopwafels te brengen. En om even te checken of ik nog leef, gezien de alcoholinname van het afgelopen weekend. “Ja, want ik lees je plog heus wel”, zegt m’n moeder.

IMG_0412
Ik ben nog steeds chagrijnig en besluit dat het tijd wordt om te gaan opruimen en, ik HAAT het woord; DECLUTTEREN! Het is mij allemaal te Flow-magazine en te mindfull en KOTSKOTSKOTS, maar ik ga ook elke dag iets weggooien, of nou ja, weggooien? Weggeven. Ik maak meteen een logo voor dit project; #30dingendoos. Hierover later meer.

IMG_0434
Kijk eens; goed bezig met m’n eerste #30dingendoos!

IMG_0436
Ik draai 3 wassen en hang ze op. Dit soort tafereeltjes zijn vandaag voldoende om iemand, ik zeg niet wie, maar ik bedoel de verkering, te vermoorden. Keer je sokken om voordat je ze in de wasmand gooit. Mafkees!

IMG_0437
Nog meer spullen! AAAAAARGGHHH!

IMG_0439
Ik worstel een uur om m’n naaimachine aan de praat te krijgen. Wat een toestand. Had ik al verteld dat de oven ook kapot ging vandaag?

IMG_0443
Kater frank vindt het ook een heel ingewikkelde dag.

IMG_0449
Ik ben de rest van de dag bezig met het maken van deze jas en hij is megagaaf geworden. Met heel veel gouden studs, bloemen en gouden glitters! De hond heeft subtiel een hartje op z’n tong gekregen, als een soortement van piercing. Of hij heeft het hart op de tong. Ik denk dat degene die ‘m besteld heeft er erg blij mee is. Morgen een betere foto bij daglicht.

IMG_0452
De tonijn die ik had gehaald om sushi mee te maken dit weekend, die moest toch op hè? Want weggooien is helemaal zonde en dan was die tonijn voor niks gestorven en dan was het pas ECHT een kutdag vandaag! Nee, het was pas echt een kutdag geweest als ik iets had gefrituurd. Of misschien dan juist niet, ik weet het allemaal niet meer.

IMG_0460
Ik ga douchen, maar eenmaal in de douche tref ik de douchekraan in dezelfde treurige houding als waarin ik ‘m gisteren heb achtergelaten. Ik had stiekem gehoopt dat de verkering ‘m had gefixt. “Had jij ‘m niet even kunnen maken?”, vraag ik als ik naar beneden loop, op zoek naar een schroevendraaier. “Oh, maar het gaat niet lukken met een schroevendraaier hoor”, zegt hij. “Heb jij het al geprobeerd dan?”, vraag ik. “Ja”, zegt hij, “maar die schroef is dol.” Ik vertrouw ’t niks. Daarvoor ken ik ‘m te lang. Even later heb ik binnen 10 seconden de douchekraan vast. Zucht.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. MijnPlog schreef:

  Je bent best leuk tijdens je KUTdag ;)

 2. Bouwchien schreef:

  Van dat jasje word ik HEEL vrolijk! Vooral dat hartje , , leuk detail :)

 3. Evelien schreef:

  En je ouders zien er ook al zo vrolijk uit ;)

 4. Olga schreef:

  Vanaf nu; niet meer uitslapen!!

 5. Esther schreef:

  Jouw KUT-dag maakt mij vrolijk ;-)) Morgen gewoon weer vroeg op!!

 6. Noorderlinge schreef:

  Gewoon geen zieke mannen meer op de bank. Of in bed. Of thuis. ;-)

 7. Esther schreef:

  Trouwens..zo’n jasje! Bestellen. Waar? Hoe??

 8. JT schreef:

  Die grote doos is toch niet voor mij? En het was hopenlijk al helemaal niet mijn postcode die je fout had?!
  Vlug door naar dinsdag!

 9. Luna schreef:

  Nee, JT, jouw pakketje wordt vandaag bezorgd!

 10. woordenaar schreef:

  Volgens mij was het gewoon gisteren blue Monday, hoeveel plogs ik heb doorgeploegd met een zelfde strekking…
  En die brandblusser moet je direct weggooien. Zo te zien een poederblusser, daar krijg je a) je brand niet mee uit, en b) je hele huis zit vervolgens onder de poeder, al je apparatuur verneukt en zo. Dan heb je pas écht een kutdag.

 11. Luna schreef:

  Oooh!!! Thanks! Goed dat ik het weet… gaat meteen in de kliko!

 12. Else schreef:

  Dat sokken probleem heeft een vriendin van mijn moeder ooit opgelost . . . zoonlief kreeg de sokken terug zoals hij ze in de was gedonderd had. En als je een K-dag hebt, kun je dat absoluut maken, heus. Kun je van je knutselspullen geen kamerscherm knutselen ?

 13. Yvonne schreef:

  de verkering is je wel aan het uittesten de laatste dagen ;-)

 14. liese schreef:

  tjah, soms kut, soms fun…that’s life!

 15. Kees Versluis schreef:

  Inderdaad, alle elektrische dingen worden aangetast door het poeder. METEEN WEG DAT DING. Een koolzuurblusser kan ook gevaarlijk zijn als je niet weet hoe je er mee om moet gaan. VERSTIKKINGSGEVAAR. Ik heb een keer een boot in de fik gestoken met lassen. Natuurlijk heb ik eerst geprobeerd om het zelf te blussen wat niet lukte. Toen in paniek met mijn hand een patrijspoort ingeslagen en met bloedende hand een poederblusser leeg gespoten en alsnog de brandweer gebeld. De les die ik heb geleerd: Eerst de brandweer bellen en dan met verstand blussen. Advies van de brandweer. Ze rijden liever voor niks dan hannesen met bodybags.

  Uitslapen. Ik dacht als tiener dat ik me zo gammel voelde door de hoeveelheid drank. De oorzaak was echter uitslapen. Ik merk dat jij vaak vroeg op bent en dat je dan een prima humeur hebt. Houden zo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *