web analytics

0

INSOMNIA OP ZONDAG

middengelukt2016

IMG_0059
Nou, het is de nacht van zaterdag op zondag, 1:00… en ik kan niet meer slapen. Dan toch niet. Ik neem een koffie in m’n nieuwe Jamaica-mok.

IMG_0060
Zet een fijn reggea-muziekje aan.

IMG_0061_1
En plog de afgelopen 2 weken bij met Bruce op schoot. Bruce is heel blij dat we weer terug zijn van vakantie. Meestal doet hij superchagrijnig als we hem een tijdje hebben ‘verlaten’, maar hij is nu zo blij dat hij vergeet chagrijnig te doen.

IMG_0064
Ergens in de loop van de middag stort ik in en doe ik een klein slaapje op de bank samen met Nina. Half uurtje maar, daarna ben ik weer klaarwakker. Ik heb geen zin in een jetlag of in dagen van insomnia.

IMG_0065
Kijk eens wat een superkek speldenkussen m’n moeder weer heeft gemaakt! Met allemaal geborduurde Franse knoopjes!

IMG_0068
Ik neem een wortel-sinasappel-gember-shake.

IMG_0070
En! Ik heb van lezeres Neeske een enorme doos met oude sieraden gekregen. WOW!!! Met van alles en nog wat! Die ga ik op de bank een beetje uitzoeken, echt een klusje voor als je half wakker bent en half slaapt.

IMG_6931
Deze 2 voelen nog steeds heel veel liefde voor elkaar.

IMG_6933
Ik doe een poging tot het in elkaar draaien van m’n nieuwe tatoeage! Bij de doos met sieraden van Neeske zat heel toevallig ook een kaartje met snoephartjes, dus dat is een teken van het universum dat het helemaal okay is om deze tatoeage te laten zetten! Volgende week dinsdag heb ik een afspraak met een tattoo-mannetje!

Vorig jaar was m'n jurk af!

Vorig jaar was m’n jurk af!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *