web analytics

5

SOUVENIRS, BOERDERIJHOND & BLOTE BILLEN

middengelukt2016

IMG_0042
Het is alweer zaterdagmiddag! Uurtje of 13:00! De terugreis verliep echt voorspoedig! Ik kneep ‘m heel even toen we bij de Nederlandse douane apart werden genomen om door een extra scan te gaan, maar alles was no problem! Ook weer keurig thuisgebracht door vriend R. van Schiphol naar Tiel en thuis lagen er stapels leuke post op me te wachten! Maar eerst! Eerst ons hondje ophalen!! Omdat de auto van J. bij de garage is gingen we met de auto van m’n vader (die net als m’n moeder heel blij is dat we weer heelhuids thuis zijn, want Jamaica is dus wel echt de andere kant van de wereld).

IMG_0041
Nina heeft het top gehad op de boerderij! Lekker gerend en van zich af gescheten! Zalig! Ze ruikt naar hooi, soort parfum voor hondjes. Thuis even een koffie, even bijpraten en dan… naar de LIDL, want ik heb niks in huis en dat kan natuurlijk niet! Heb grote kookplannen voor de komende week, dus ik moet van alles hebben (waarvan geen foto’s).

IMG_0037
Wel stuur ik dochter S. even een foto van haar souvenir uit Jamaica, wat dus gewoon een cadeautje uit Nederland is geworden. Wat moet ze met een kettinkje van Bob Marley als je ook body mist van Victoria Secret hebt? Niet dat souvenirs verplicht zijn om mee te nemen voor de achterblijvers, want eigenlijk is dat stom, maar hé, we hebben maar 1 dochter en die moet je kapot verwennen als het je kan.

IMG_0039
Ze hadden ook mini’s!

IMG_0040
Ik heb dochter S. wel even uitgelegd dat er ook een paar van mij zijn en dat ze er aanstaand weekend om moet komen vechten onder het genot van een Jamaicaanse pattie. Vond ze goed.

IMG_0045
Ik ben blij dat ik weer thuis ben! Ik heb Nina gemist!

IMG_0049
Dit boek heb ik mezelf cadeau gedaan!

IMG_0050
En m’n koraaltjes zitten nu in een handgesneden Jamaicaans doosje!

IMG_0055
Mijn lieve moedertje had een pan met ‘Blote Billetjes in het Gras’ gemaakt en in de koelkast gezet! Ook stond er al een pannetje met geschilde aardappels, dus ik hoefde alles alleen maar op te zetten! ZALIG! Jamaicaans eten is heerlijk, maar niets is zo lekker als het eten van je eigen moeder!

IMG_0058
Op de bank, pootjes omhoog, good to be back!

 

Vorig jaar was ik nog verslaafd aan Candy Crush...

Vorig jaar was ik nog verslaafd aan Candy Crush…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Adinda schreef:

  Welkom terug!!

 2. Jan Folkersma schreef:

  Poezen doen vaak wat afstandelijk als je weer thuiskomt. Alsof ze je niet meer willen kennen, het je kwalijk nemen dat je weg was. Wat zeiden Bruce, Frank en Sid?

 3. Marcella schreef:

  Jippie, nieuwe blogs! Het is natuurlijk jouw leven, dus je moet doen wat je wilt, maar ik zal al een week elke dag te kijken of je de blog niet bijgewerkt had. Nu heb ik wat te lezen deze middag ;)

 4. Gina schreef:

  Welkom terug Luun!
  Fijn dat je genoten hebt in Jamaica. Ik heb jou en je plogs gemist. Sterker nog, ik spiek iedere dag op je pagina of er al wat nieuws bij is gekomen. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *