web analytics

2

PLOG MAANDAG 5 DECEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3301
Mwaaaaaah, enigszins goed geslapen, maar ook al heb ik het idee dat het écht aan de wasverzachter ligt, toch jeuken de oude plekjes nog wel en daar ga je in je half-slaap dan ook nog aan krabben en ja, daar GAAAAAAAA je… ook kwam ik er in m’n half-slaap achter dat ik dan wel gedoucht had, maar m’n haar niet had gewassen en dat je haar natuurlijk ook in contact komt met kleding, dus met de wasverzachter, dus… ja, daar GAAAAAAAAAA je helemaal… hopelijk vandaag een betere dag!

img_3319
Oh yeah!

img_3325
Pappa Piet komt even wat van zijn oude T-shirts brengen, zodat ik al wapperend en bh-loos de dag door kan… Nina kijkt heel smekend en Piet gaat meteen overstag; ze mag mee uit voor een extra lange winterwandeling met m’n ouders.

img_3327
Mooi, dan doe ik iets met lovebirds.

img_3328
Maar het worden uiteindelijk liefdes-pinguins. Ook leuk.

img_3329
Dit is een hele voldane hond.

img_3357
En dit is de allergrootste dromenvanger-opdracht (qua formaat) die ik ooit maakte! Hij is 55 x 170 centimeter groot. WOW.

img_3359
Ik ben dromenvangers aan het maken en ondertussen luister ik naar de herhaling van The Voice of Holland.

img_3361
Ja, ja, ja, ja, ja, I know, het was, jeuktechnisch gezien niet heel erg handig om dan OOK nog een tatoeage erbij te laten zetten, maar ja, JESUS, ik wachtte al bijna een half jaar op deze tatoeage… maar die begint dus te vervellen en ook te jeuken. Kan ik er wel bij hebben, want ik ben een bikkel.

img_3366-kopie
Liefde is; gewoon voor jezelf blijven koken!

img_3369
Onder het genot van een plaatje van Michael Jackson!

img_3374-kopie
Mag ik mijzelf complimenteren met dit perfecte plaatje? Boerenkool met worst, jus, gehaktballen en spekjes! Nou, nou, nou! En jus-druppels voor het Masterchef-effect. Het was zalig. De rest zit in de diepvries, want ja, Jesus, ga maar eens 1 gehaktballetje, of 1 portie boerenkool voor jezelf maken. Dat kan niet.

img_3375
’s Avonds werk ik nog aan wat opdrachten.

img_3376
Ik pak er nog wat in.

img_3377
En ondertussen draait de wasmachine overuren, want ik wil alles, alles, alles opnieuw gewassen hebben.

img_3378
Ja, deze moeten snel online, maar daarvoor heb ik daglicht nodig. Een zwart dromenvangertje met bloemetjes; weer eens wat anders!

img_3381
In een shirt van m’n vader en volledig ingesmeerd kom ik de avond prima door. Fototechnisch zit m’n nieuwe tatoeage niet echt op een handige plek.

uhdn3978
Opdracht af; check. Tijd om naar bed te gaan. Daar kom ik er in m’n half-slaap en al krabbend achter dat ook Monks per ongeluk een rondje in de wasmachine heeft gemaakt met de wasverzachter een tijdje terug. KUT. KUT. KUT! Dus ook Monks moet er morgen aan geloven. Wat een leven!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Een lekker schoon leven . . . ;-)

  2. Marjan schreef:

    Wat een klus dan he… en wassen was al niet je favoriet…… Ik ben hier net klaar met de zooi…. als je nou om de hoek had gewoond, had ik je wel even geholpen met die was…..
    Die mega-dromenvanger is echt zo ontzettend mooi geworden, ik ben gek op blauw…
    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *