web analytics

4

PLOG DINSDAG 6 DECEMBER 2016


Ik heb een stapeltje dromenvanger-opdrachten liggen die ik probeer af te werken! Dit is een dromenvanger met een ooievaar-veertje in het midden (voor iemand die heel graag zwanger wil worden) (je weet niet of het helpt, maar het kan natuurlijk nooit geen kwaad).


Nina voelt de helende en spirituele werking van de veren in huis door haar lichaam stromen.


Tijd voor een rondje.


Met een heerlijk winterzonnetje op m’n hoofd. En op Nina’s kont.


Bruce denkt dat-ie een bolletje wol is.


Even een paar dromenvangers verven.


Ik slik me gezond.


En ja, ik eet ook heus gezond. Echt hoor! Dit is een Tête de moine-kaas van de LIDL. Die heb ik bijna in m’n eentje opgegeten deze week. En nog steeds 12 kilo afgevallen, no worries!


Cadeautje van de dag! Onderin de doos met Autodrop zaten alle roze autodropjes! Ik vind de gele en de oranje niet zo lekker.


Spirituele quote van de dag. #kots


De tatoeage is echt heel erg goed aan het helen. Fijn!


Ik breng even wat pakketjes naar de post.


En daarna ga ik met m’n vader naar…


…de snackbar!


Dat is lang geleden! Friet met een kaassoufflé! Hmmmm…


En dit was ook heel lang geleden! Dochter S. kwam vanmiddag langs, samen met haar moeder! HEEL ERG FIJN! Ze hebben meegegeten en m’n ouders kwamen ook nog langs (want hé, die hadden hun kleindochter ook al een paar maanden niet gezien)! Ik ben echt blij dat ik S. en haar moeder heb gezien en dat alles ‘gewoon goed zit’. Fijne gesprekken gehad, gelachen en het voelt gewoon weer eventjes ‘compleet’. Want van elkaar elk weekend zien naar een paar maanden niet, ja, dat is gewoon KUT. Maar het gaat goed met ons allebei. Dat is het belangrijkste!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Noor schreef:

  Wat geweldig! ik ben blij dat het goed gaat met je. Je hebt zoveel meegemaakt en er dan toch nóg sterker uitkomen. Je bent een topwijf!

 2. Ingrid schreef:

  Wat een ongelofelijke ontroerend mooie en vrolijke foto van twee stralende meiden.

 3. Zera schreef:

  Heerlijk!

 4. Marjan schreef:

  Wat zien jullie er heerlijk bij uit op die foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *