web analytics

7

MET DOCHTER S. NAAR LONDEN, DAG 4

middengeluktlonden

IMG_3344
Hé, goedemorgen Amy Winehouse! We slaan het ontbijt in het hotel over en zijn weer met de metro vertrokken richting Camden. Het was daar zaterdag zo gaaf, dat we nog wel een rondje willen doen!

IMG_3346
Eerst even een koffie. Zalig!

IMG_3348
Er vallen een paar druppels regen, maar daarna breekt de zon door en blijft het de hele dag weer lekker T-shirt-weer! Het is op deze foto nog rustig, maar een kwartier later barst de drukte los.

IMG_3350
Yep! Doe mij maar een Japans ontbijtje meneer Tanakatsu!

IMG_3352
Dochter S. neemt een Chinees ontbijtje met gefrituurde kippetjes. Hmmmm…

IMG_3355
Ja, lekker hè?

IMG_3358
En mijn Japanse ontbijtje is ook heel lekker! Met salade, dus supergezond.

IMG_3360
Alweer een ijskoffie? Ja, alweer!

IMG_3366
We hebben Camden inmiddels weer verlaten met volle tassen (ik heb eindelijk m’n vintage jurk gevonden!!!) en we hebben die volle tassen ook alweer neergezet in het hotel. En daarna weer door! Door langs de prachtige etalages van Selfridges en winkel in en winkel uit.

IMG_3368
Tussendoor nog maar zo’n peren-cider. OMG, zo lekker en refreshing dat je er Engels van gaat praten.

IMG_3371
En alweer op de hotelkamer! Even m’n nieuwe muts showen aan de echtgenoot. Hij vindt ‘m mooi.

IMG_3374
En m’n jurk is ook goedgekeurd. En we hebben nog veel meer gekocht, maar daarvan geen foto’s.

IMG_3379
Dochter S. heeft een T-shirt voor haar moeder gekocht. Grapje van de verkoper: “Why does the woman use two hands?”

IMG_3384
Dit is niet zo grappig. Of ze m’n riem mocht lenen. Natuurlijk mag dat. Maar is het nou echt nodig om mij zo op de feiten te drukken dat jij nog jong en slank bent en ik vadsig??? “Ehhhhh, maar er zit geen gaatje in”, zegt ze. “Dan prik je er toch een gaatje bij?”, zeg ik. Maar dat dat gaatje dan op 40 centimeter van ‘mijn’ gaatje af zit, ja, dat is confronterend! VEERTIG centimeter verschil! Dat is bijna een halve meter! OMG!!!

IMG_3385
Vadsig, maar wel lekker.

IMG_3388
Kijk en met een pandamuts op zie je er niks meer van.

IMG_3390
Ik doe een poging tot gezond avondeten, maar het bevalt me niet zo heel erg goed. Ook dochter S. gaat liever nog even langs de KFC. No problem!

IMG_3393
Deze schoenen hebben me dagelijks zo’n 25 kilometer gedragen. Ik vind het knap!

IMG_3395
We gaan dan nu écht de Jack de Ripper-tour doen. En die was ECHT supertof. Verder geen foto’s, want het gaat om het verhaal en dat was erg interessant, maar veel te veel om op te schrijven! Een hele leuke gids die alles heel smeuïg aan elkaar praatte. Echt genoten, maar nee, ECHT!

IMG_3400
Tussendoor kwamen we ook nog langs deze graffiti en de gids vertelde dat het een Banksy was, maar ik las via Instagram dat het een werk is van ROA. Nou ja, ook leuk (al was een Banksy leuker geweest).

IMG_3401
Nou ja, dan toch nog maar een keer terug naar Londen om op zoek te gaan naar echte werken van Banksy.

IMG_3403
We wilden ons Jack the Ripper-avontuur graag afsluiten in de pub, maar daar wordt dochter S. geweigerd! Hahaha! Na 21:00 mogen er geen kinderen meer in de pub, ook al krijgt ze uiteraard gewoon cola. Mag niet. Regels. Ik snap er niks van, want de dagen ervoor hebben we elke avond nog een drankje gedaan in een pub (uiteraard kreeg S. alleen cola). Wanneer ik het later navraag bij een supermarkt blijkt dat kinderen wél mogen vertoeven in pubs waar ook snacks en maaltijden worden geserveerd, maar niet in pubs waar alleen dranken worden geschonken. Okay, no problem hoor. Dan doe ik nog wel een cider op de hotelkamer. Nou ja, no problem, no problem, ik lig al uitgekleed in bed en krijg het flesje niet open. Zucht. Aankleden dan maar weer en richting de receptie, want ik ben erg dorstig na wederom een topdag met heel veel kilometers in de benen.

IMG_3405
En met deze, ik houd heel veel van deze! Hmmmm… dochter S. heeft weer een avondlijke opleving, maar is het met me eens dat het toch wel verstandig is om te gaan slapen, want morgen vroeg op, ontbijten en alweer de koffers inpakken voor de terugreis. Gaat veel te snel voorbij, zo’n mini-vakantie.

Vorig jaar had ik een film-dagje...

Vorig jaar had ik een film-dagje…

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Maartje schreef:

  Maar maar maar, dat is toch helemaal niet vadsig? Dat is toch gewoon mooi, en lekker?

 2. Luna schreef:

  Maar wel lekker en mooi verder uiteraard!

 3. C.J. schreef:

  Je had beter naar Zweden kunnen komen met je ciders! En in Stockholm kan je prima shoppen…. ;)

 4. Maartje schreef:

  Oké, dan begrijpen we elkaar weer!

 5. Pedro schreef:

  Je kunt de perencider natuurlijk ook gewoon bij IKEA kopen. Het staat niet (meer) op de blikken, maar het komt gewoon van Rekorderlig :-)

 6. Joop schreef:

  Niet vadsig, maar voluptueus en goddelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *