web analytics

0

ZWEMMEN, ZWETEN & ZEUREN

middengelukt1

IMG_1241
Jesus Luun, wat ben je lelijk als je chagrijnig kijkt! Maar ik heb dan ook geen oog dichtgedaan vannacht! En dan ook echt geen oog! In random volgorde; het was nogal heet, er zaten diverse muggen en ik ben ook nog ongesteld geworden. Lekker hoor!

IMG_1242
Ik ben klaar met de vormgevings-opdracht (maar er komt nog veel meer leuks aan) (ik zal er binnenkort wel even wat meer over vertellen, want het is echt leuk)! Ik stuur alles door en mijn opdrachtgever is heel erg blij en gelukkig en daardoor ik dus ook! Heel fijn dat je werk gewaardeerd wordt! Maar het is dan ook heel mooi geworden met konijnen, herten, vlinders en alleen maar blije dingen!

IMG_1247
Ik zet mijn man aan het werk om gaatjes in schelpen te boren, maar die houdt er na 10 schelpen mee op, want het is dus nogal warm.

IMG_1255
Ik werp een blik in mijn gezellige doos met kralen en belletjes en besluit dat het dus echt te warm is om iets te doen. Oppaspuber M. komt om 12:00 al uit school, want daar hebben ze, heel verstandig, een tropenrooster ingesteld.

IMG_1260
Ik ga ijsjes voor Nina maken.

IMG_1261
Hop, zo in de diepvries. Ik las later dat het misschien niet zo verstandig is om dit aan je hond te voeren, want te koud, maar ik vind het een leuk idee.

IMG_1262
De moeder van oppaspuber M. komt de bikini van M. even brengen en dan gaan J. en ik en M. naar de Beldert (soortement van recreatieplas hier in Tiel) (dikke aanrader).

IMG_1263
Ja, ik zie er al een stuk gezelliger uit.

IMG_1265
Lekker loungen! Net Ibiza.

IMG_1269
Snackje erbij.

IMG_1276
Mijn man wil steeds vaker gezellig met me op de foto. Mooi!

IMG_1278
Echt; net Ibiza! Vandaag in ieder geval net zo heet.

IMG_1279
Nog meer snacks? Yep! Ik heb ook een klein zwemmetje gemaakt met oppaspuber M., maar de volgende keer nemen we een vriendinnetje voor haar mee, want zwemmen is dus niet echt mijn ding (behalve baantjes zwemmen dan) en zo’n wipe-out-baan, sja, dat is toch ook echt voor kinderen en pubers en jong-volwassenen en niet voor vrouwen van bijna 40.

IMG_1286
Nina geniet ontzettend van haar ijsje.

IMG_1293
De courgettes doen het goed! Groei! Groei! Groei! Tijd voor courgettesoep! Hmmmm!

IMG_1297
M. smeert even haar benen in… Goed smeren, goed drinken en je vooral niet te druk maken. Het zijn namelijk extreme temperaturen vandaag!

IMG_1298
Top-foto dit. “Mogen we op de bank eten?’, vroeg M. terwijl ik me vooral niet al te druk probeerde te maken qua het bereiden van het eten. De Chinees van gisteren was vandaag nog net zo lekker uit de magnetron. En omdat verder niemand de puf had om de tafel te dekken aten we dus maar op de bank. Vonden de poezen heel gezellig.

IMG_1307
Je zweet je kapot en dan gaat er een zwarte kat tegen je aan liggen. Overal zweet, overal poezenhaar. Gatverdamme. Maar ik houd wel van je hoor Bruce.

IMG_1310
M. en ik laten Nina uit en halen even een zak Betuwse kersen op bij m’n ouders.

IMG_1311
En daarna zweten we weer verder op de bank. Het valt nog mee binnen qua temperatuur. Toch vroeg naar bed, want ik zou graag iets beter slapen dan vannacht. Ietsje maar hoor. Maar verder wil ik niet klagen of zeuren over het weer.

Vorig jaar zat m'n haar beter dan vandaag...

Vorig jaar zat m’n haar beter dan vandaag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *