web analytics

0

PLOG ZATERDAG 27 JANUARI 2018


Nou Nien, jij hebt het alweer voor elkaar op de zaterdag. Niks zo fijn als de hele dag achter je oor gekroeld worden!

#bloemenmeisje #inhaalslag

Een bericht gedeeld door Michael van Lohuizen (@loewedown) op


M. heeft even bloemen gehaald en ik sta in de keuken voor diverse gerechtjes, waaronder pompoensoep! We brengen de bloemen en de pompoensoep even richting m’n ouders. “Heb je die moeder van die Honey Boo Boo al gezien?”, vraagt m’n moeder. Nee. Die is dus blijkbaar heel, heel, heel veel kilo’s afgevallen. OMG.


Even een koffie en nog een koffie en dan weer door!


Halleluja!!! De sneeuwklokjes zijn opgekomen. EINDELIJK een beetje lente in m’n hoofd. De winter doet het echt niet voor mij. Zo donker.


Ik zit ineens weer helemaal in m’n stamboom.


Tot hier was ik al een keer gekomen.


Maar! Uiteindelijk kom ik tot 1665 (niet op de foto) en blijk ik van een Franse militair af te stammen die naar Zeeland is gegaan en daar heeft gewerkt als lijkgraver. OMG. Ik moet het nog even wat gaan uitwerken, want het is nogal ingewikkeld.


Je kan in dit huishouden nooit even alleen liggen. Ik lig tegen M., Bruce ligt op mijn buik en Nina ligt tussen m’n benen.


Ik heb een avondje uit op de planning staan. Naar de Hexagon, daar is het  Open Podium. Leuk georganiseerd!


Het werd laat. Heel laat. Maar! Heerlijk gedanst!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *