web analytics

13

SOORT VAN #THROWBACKTHURSDAY

middengelukt1

IMG_2730
Kut geslapen. Wat een wereld, ik kan het allemaal nog niet geloven of bevatten. Het slaat nergens op, maar ‘het gewone leven’ voelt ineens zo zinloos. Koffie drinken, krantje lezen, over vibrators schrijven, het is zo, zo, ja, eh, pfffff… zo zinloos dus. Een paar honderd kilometer verderop zijn mensen doodgeschoten voor een tekening. Een TEKENING! Een paar strepen op een velletje of beeldscherm.

IMG_2732
Nou ja, wakker worden dus.

IMG_2733
Met een krantje. Want het leven in Tiel gaat gewoon door, met een nieuw speelplein aan de Neerijnenlaan. Leuk hoor.

IMG_2747
Ik ga toch maar aan het werk met Bruce op schoot. Oppasmeisje M. is nog steeds ziek, dus ik blijf lekker de hele dag in m’n pyjama.

IMG_2757
Stukje over wand vibrators nog wat aanpassen met extra foto’s.

IMG_2761
Maar ja, dan toch steeds Facebook en Twitter checken. Bovenstaande foto komt hard binnen.

IMG_2764
En van huilen weer naar lachen, zo makkelijk gaat het. De echtgenoot heeft eindelijk het licht gezien en is de schuur aan het opruimen. Hij komt een grote doos met allemaal oude Libelle’s en Het Rijk der Vrouw tegen (ooit van Maartje van www.zezunja.nl gekregen). En… wat ik al hoopte en dacht; in de exemplaren van Het Rijk der Vrouw zat vroeger altijd OOK een patroon voor een jurk (ja, het was bijna altijd een jurk). Jammer is wel dat alle patronen van voor 1965 eruit zijn gehaald, dus er zit geen een patroon voor een swing dress bij. Maar… ik heb patronen! Dus ik kan aan de slag met m’n moeder!

IMG_2765
Oh, oh, een doos met herinneringen.

IMG_2766
Vriendinnetje M. (ze was ooit mijn collega bij de FOXY), maakte 10 jaar geleden een boekje voor m’n verjaardag. Met allemaal teksten van al m’n FOXY-collega’s. LIEF! Hoe lief ook, dit briefje van mijn hoofdredacteur!

IMG_2767
Helemaal ingebonden, jaja!

IMG_2768
GODVERDEGODVER, wat zag ik er toen goed uit! Oooooh, die 10 kilo extra is toch wel overduidelijk ook in m’n gezicht te zien hoor, wat erg!!!!

IMG_2769
Kijk nou! Zonder bril. En ik ga m’n haar ook weer met henna verven, want van al die chemische troep breekt het af en ik wil weer net zulk lang haar als hier op de foto.

IMG_2770
OH MY GOD! Dit was ik zelf ook weer vergeten. Het was overigens geen gangbang in het hotel, maar een lesbische tongzoen.

IMG_2771
Oh, en dan toch weer tranen, want Annegreet is inmiddels overleden.

IMG_2774
Aangezien J. druk aan het opruimen is, ga ik ook maar even wat opruimen. Ik heb de afgelopen dagen meer dan 10 uur per dag achter m’n pc gezeten om m’n SEO te verbeteren en weet ik veel wat nog meer, maar ik kan geen beeldscherm meer zien. Ik kan bovenstaand baby-pakje gewoon niet wegdoen. Ik kan het niet. Ik kocht ‘m meer dan 10 jaar terug, omdat ik ‘m zooooo schattig vind en omdat ik, als ik ooit een kind zou krijgen, wat ik eigenlijk nooit heb gewild, ‘m (of haar) dan als eerste dit pakje zou hebben aangedaan. Sentimentele trut. Ik gooi overigens wel heel veel andere dingen weg, waarvan geen foto’s, want weg is weg en ik wil er geen spijt van krijgen.

IMG_2775
Dit is technisch gezien een beeldscherm, maar ik heb ‘m vooral aan op de achtergrond terwijl ik aan het opruimen ben.

IMG_2776
Dit meisje is een professioneel Sugar Baby! Lijkt me ook wel iets voor mij.

IMG_2779
Na het eten (Mexicaans uit de diepvries) ga ik op de bank om alle tijdschriften door te nemen en een patroon uit te kiezen voor m’n eerste jurk.

IMG_2780
Ooooh, vroeger was zeker de kleding beter. Deze jurk! WOW! Geen patroon van, maar toch; AWESOME!

IMG_2781
Die rechterjurk, daar zoek ik een patroon van. Maar die vind ik dus niet.

IMG_2782
Mijn zoektocht naar het perfecte patroon wordt wreed verstoord door een piepend geluid! PANIEK! Het klinkt alsof er een kat aan het stikken is en we gaan snel op zoek naar het geluid. Het komt van buiten en als we de deur open doen staan daar vriendinnetje F. met haar vriendje D. voor deur met toetertjes.

IMG_2783
En confetti (hele gang ligt nu vol). Vriendinnetje F. heeft een baan op Curaçao en dat moet gevierd worden. HOERA! Ja, hoera voor haar ja, ik vind het voor mezelf dus helemaal niet leuk. Heb je eindelijk een leuk vriendinnetje in Tiel gevonden (ja, ik heb er heus wel meer hoor, I know), gaat ze weg! VOOR 3 JAAR!!!!! Kutwijf.

IMG_2784
Nog maar even lachen met de oude tijdschriften. Echt een goede make over dit! HAHAHAHA!

IMG_2786
Ik heb écht teveel achter m’n pc gezeten en voor m’n gevoel heb ik echt alles gelezen en gezien als het over sekstoys gaat. Ik zit er vreselijk in en ik kan me echt kapot ergeren aan foutieve berichtgeving. Bij het programma Spuiten & Slikken (online dan) nemen ze klakkeloos de bullshit over die PABO op hun site zet. Kan ik niet tegen! De wekkervibrator gaat het dus helemaal worden in 2015 volgens BNN en de PABO! Dat ding is al meer dan 2 jaar oud.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. woordenaar schreef:

  Maar je hebt straks wel een goedkoop logeeradres op Curaçao ;-)

 2. Esther schreef:

  Mail ze, bel ze! Kun je niet een vaste rubriek bij ze krijgen?

 3. vriendinnetje F. schreef:

  Zou me bijna beledigd voelen, maar ’t voelt toch als ’n top compliment om door jou een kutwijf met hoofdletters te worden genoemd ;-) Welcome anytime; je weet toch! :) Cocktails-alle dagen als je straks langskomt! ;-)

 4. Hennie schreef:

  Teveel wordt alleen gebruikt als zelfstandig naamwoord, hier schrijf je het dus los: te veel achter de pc.

 5. vriendinnetje F. schreef:

  Hahaha, die vrouw is in tranen om Parijs en bijna ook om die 10 kilo, maar daar bij stilstaan iets dan weer iets ’teveel’? ; -)

 6. M schreef:

  Ha!
  Goed moment om te ‘ontlurken’… Dat babypakje! Helemaal vergeten, maar ik had ‘m ook, en mijn dochter heeft hem veel gedragen. Grappig dat jouw foto zoveel herinneringen oproept, thnx :)

 7. Renske schreef:

  Aaah niet zo gemeen zijn tegen jezelf hoor! Die tien kilo kun je prima hebben ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *