web analytics

3

DIM SUN, PUFFEN & POPCORN

middengelukt1

IMG_1120
Woehoe! Het is warm! Het is heet! Ik trek m’n favoriete zomerjurk aan waarin ik 20 kilo dikker lijk, maar waarin alles wel lekker door kan waaien! Woei!

IMG_1121
Er gaat wastechnisch al een tijdje iets niet helemaal goed hier in huis. Ik heb nu 5 manden met gewassen was staan die hoognodig opgevouwen moet worden. Morgen. Of overmorgen. Of misschien dit weekend dan.

IMG_1122
Ik doe een poging om in de hitte op zolder wat te werken. De poging lukt maar half. Het is gewoon te heet en ik kan me niet concentreren op de lettertjes en dingetjes. Maar ach, toch weer wat gedaan!

IMG_1123
Een kleedje verven gaat echter prima.

IMG_1126
En wat gaatjes boren in wat lettertjes gaat ook super. Lekker buiten aan het werk dan maar.

IMG_1128
Daar, in de verte, daar zwemt een schildpad! Echt een grote, maar toen ik dichterbij kwam zwom-ie meteen naar beneden, dus gemiste kans voor de schildpad om te shinen op m’n plog.

IMG_1133
Hoe zalig is dit? Buiten zitten en mooie dingen maken.

IMG_1134
Word ik blij van!

IMG_1138
Hier word ik ook blij van. Ik hoef niet te koken vandaag! We gaan voor de Dim Sun Da Poon en J. denkt dat dat niet genoeg is, dus hij bestelt ook nog wat diverse bakjes en dingetjes (waar we uiteindelijk 3 dagen van eten).

IMG_1140
We wilden eigenlijk sushi, maar nemen voor om dat dan alsnog vanavond maar te bestellen, want het voelt vandaag als vakantie en we mogen onszelf best verwennen en… uiteindelijk komt er dus niks van die sushi, want J. had veel en veel en veel teveel andere dingen besteld.

IMG_1154
We laten het bezorgen (deze service is net nieuw in Tiel, dus die moeten we even uitchecken). Het wordt bezorgd met een BMW. Ik vind hier wat van.

IMG_1156
Hier vind ik ook wat van. Voornamelijk niet zo heel erg lekker. Dit is dus de Dim Sum Da Poon en die valt best wel tegen en zeker voor 10 euro per persoon. De rest is wel erg lekker.

IMG_1159
Nina is gek op Dim Sun Da Poon, denkt ze. Nog nooit gehad, maar klinkt perfect.

IMG_1163
Aaaaaaaaaahhhhh??? Bruce heeft ook nog nooit Dim Sun Da Poon gehad en dat staat hoog op z’n bucketlist.

IMG_1180
Omdat Nina dus geen Dim Sun Da Poon kreeg heeft ze de tuin eventjes verbouwd. Worteltjes eruit, radijsjes naar links, bietjes naar rechts.

IMG_1236
Toch mag ze, nadat ik haar heb schoongemaakt, op de bank.

zadaline
We kijken samen naar The Age of Adaline, want J. is in een diepe Dim Sun-coma gevallen op de bank.

IMG_1229
Nien en ik nemen er een bak zoute popcorn bij. Zout is goed tijdens dit warme weer.

 

 

Vorig jaar zat ik werk-technisch in een goede flow...

Vorig jaar zat ik werk-technisch in een goede flow…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb ook nog nooit Dim Sun Da Poon gehad, nou hebben ze hier ook geen bezorgservice voor Dim Sun Da Poon dus ik vrees dat ik het zonder Dim Sun Da Poon moet doen, maar zo te horen mis ik niks aan het missen van de Dim Sun Da Poon.
  De film daarentegen heb ik ook gezien…. en die vond ik heerlijk… (confronterend ook….. )

  xxMarjan…. geniet maar lekker buiten aan tafel van dat lekkere weer en creatieve dingen doen.

 2. Veronique schreef:

  Ha, ha…..lag dubbel bij het stukje “worteltjes eruit, radijsjes naar links, bietjes naar rechts……….Nina is goed in het nemen van wraak, weet precies waarmee ze je kan treffen.

  Gr. Veronique.

 3. judith schreef:

  Sluit me aan bij Veronique: heb vandaag al heel wat tranen gehuild ( te lang verhaal)maar zit hier zo heerlijk om te grinniken…..?in mijn eentje nog wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *