web analytics

6

PLOG ZONDAG 16 DECEMBER 2018


Pffffff! Ook al lag ik om 2:00 keurig in m’n bed en heb ik enigszins uitgeslapen (8:30), toch ben ik het allemaal niet meer gewend, dat late naar bed gaan. En ik heb een ietwat schorre keel van het meezingen in de karaokebar! Maar… er ligt sneeuw! En sneeuw is leuk!


Vooral voor Nina!!! Kijk ‘r gaan dan!


Ze vindt het HEERLIJK, maar ze moet het helaas wel meteen bekopen met een pijnlijke achterpoot. Met de pijnstilling die ze elke dag krijgt en rustig aan doen heeft ze nergens last van, maar rennen in de sneeuw, achter sneeuwballen aan… ja, dat is vragen om moeilijkheden.


We doen het allemaal heel rustig aan vandaag met een filmdagje! We beginnen met The Terminal.


En dan met Tom Hanks door naar Catch Me If You Can.


Oh, baby it’s cold outside, maar ik lust best een bak ijs!


Tussendoor laten we het hondje van de buren even uit! Toch ook wel leuk hè, zo’n pluche bal!


Nina ook nog een keer… al is de sneeuw al bijna weg.


Ik zocht iets heel anders, maar ik vond m’n kerststalletje terug.


Nog zo’n feelgood movie! The School of Rock! Heerlijk!


We slaan het avondeten over en doen een stokbroodje met lekkere dingetjes. Nice.


Dan ook nog The Voice van vrijdag en Heel Holland Bakt. Dan zou je toch bijna wel genoeg tv gekeken hebben hè?


Nou. Nee. Ik ben begonnen in de serie Humans (via Videoland) en ik kijk elke avond voor het slapen gaan een aflevering. Heerlijk. Vanaf 1 januari weer op tv-dieet.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan schreef:

  Alle vrouwen die ik ken hebben een Tom Hanks allergie. Catch me if you can is een geweldige film!

 2. Marjan schreef:

  Tom Hanks…. dat is toch die lieverd uit Forrest Gump? Jullie hadden meer sneeuw dan wij, of in ieder geval langer sneeuw dan wij, hier was alles tegen 11 uur al weer weg….. vond ik niet erg, mijn hond is minder enthousiast over sneeuw dan jouw Nina….. Wat heeft jouw Nina genoten van sneeuw zeg! Die grijns op haar koppie, wat heerlijk! Daar word je toch helemaal blij van?

  • Luna schreef:

   Ja, de sneeuw was hier uiteindelijk ook snel weg hoor… En van een blije Nina wordt iedereen blij… jammer dat ze meteen last van haar achterpoot krijgt, maar spelen is ook belangrijk!

 3. Barbara schreef:

  Wil alleen even zeggen dat ik het leuk vind dat je weer wat vaker plogt of hoe noem je dat 🤪 no pressure natuurlijk maar in het luchtledige ploggen lijkt me ook niets vandaar deze kleine aanmoediging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *