web analytics

2

SUSHI, ZIEKJES EN ACH, GEWOON EEN SCHIJTZONDAG

middengelukt1

IMG_3616
OMG! In plaats van UFO-tv zit de echtgenoot nu vis-tv te kijken!!!! Dit komt niet meer goed.

IMG_3617
Omdat ik mezelf dus al dagen in de weg zit stort ik me op 2 PloesiePoesie-dekentjes met matching poes. Van de stof die ik nog over heb van m’n jurk.

IMG_3618
Wel kek, dacht ik zo. Nu ontstaat alleen het probleem dat ik de hele shop-module uit m’n PloesiePoesie-website heb gesloopt, dus nu kan ik ze niet in de shop zetten om te verkopen. Oh. Zucht.

IMG_3620
Bruce heeft meteen ontdekt dat ik weer met stofjes in de weer ben. Daar mag hij dus NIET op liggen! Kan ik weer alles gaan wassen. Zucht.

IMG_3622
Omdat ik mezelf nog steeds in de weg zit en ik me verveel zet ik even een lijstje in de gesso, zodat ik misschien later wat kan gaan schilderen. Niet dus, want geen zin. Nergens zin in. Wat kan een mens zichzelf in de weg zitten (ik heb dit zo’n 100 keer gezegd vandaag, dus ik mag het ooko 100 keer in m’n plog schrijven) terwijl er genoeg te doen is. Het is kutweer. Het is koud. Ik voel me niet tiptop. Ik ben moe. Ik ben hangerig. Gatverredamme!!!

IMG_3624
Wat moet jij dan?

IMG_3626
Sushi????

IMG_3627
Okay, wat jij wil!

IMG_3629
Dochter S. is nog steeds ziek en hoeft uiteindelijk geen sushi. En ook de echtgenoot heeft na 3 stukjes genoeg. LEKKER DAN! Daar sta je dan een uur voor in de keuken! Jesus! Gelukkig wil Bruce wel een stukje tonijn.

IMG_3633
En Nina lust alles.

IMG_3641
Ik rol gewoon nog een paar rollen, want de rijst is al gekookt en ach, ik weet toch niet wat ik anders zou moeten doen.

IMG_3642
Note to self: de nori-vellen van de LIDL zijn niet zo handig als die van de toko. Deze breken te snel. “Je moet nori-vellen ook eerst even vochtig maken voordat je gaat rollen”, zegt de echtgenoot. Helemaal niet!! Bemoei jij je even lekker met je eigen vel! Nori-vellen moet je eerst even boven een vlammetje houden voordat je ze gebruikt, zeker niet nat maken. Mafkees.

IMG_3646
Dochter S. is inmiddels weer naar huis. De echtgenoot wordt nu echt ziek en hangt kotsend boven de toiletpot. Ik voel me ook niet tiptop en eet bijna een reep chocolade, terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van chocolade houd. Ik ben vandaag gewoon helemaal mezelf niet!!! Maar wie dan??? Aaaargh!!

IMG_3647
’s Avonds kijken we, net als de rest van Nederland, naar Boer Zoekt Vrouw en ik erger me kapot!!! Tenenkrommend! Vooral van boer Bertie gaan m’n haren overeind staan! Jesus! Zeg wat! Spreek! Doe iets!!! Vraag wat!!! GAAT ER NOU NOG EEN KEER GENEUKT WORDEN OF NIET????

IMG_3649
Hier! Nina laat even zien hoe het moet. Gewoon op je rug gaan liggen. Wij gaan meteen na Boer Zoekt Vrouw naar bed. Wat een schijtdag.

 

Vorig jaar had ik een 100 keer leukere dag... ik kwam zelfs op de regionale tv! WOEHOE!

Vorig jaar had ik een 100 keer leukere dag… ik kwam zelfs op de regionale tv! WOEHOE!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Ik ben afgehaakt bij BZV. Komt ook door Bertie. En Geert. Meisjes van Tom zijn Top maar het zal me boeien. Tegelijkertijd is dan op NPO2 het ge-wel-di-ge programma “Onze man in Teheran”. Daar word je wel vrolijk van, let maar op.

  2. Else schreef:

    Nee dat “ik kap met de ploesies” snapte ik ook al helemaal niet. Ook niet een achterdeurtje open gelaten ? Hmm, de voordeur weer openbreken ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *