web analytics

1

EEN BLOEMETJE, EEN TIJGER & OP TV

beginpaginatotaal

IMG_8646
Het is zaterdag en ik had de hele ochtend uit kunnen slapen, maar ik sta alweer om 6:30 naast m’n bed. Zie je die smile? Het gaat zo’n leuke dag worden!

IMG_8653
Eerst even checken hoe het met de rest van de wereld gaat.

IMG_8656
Nee! Nina, nee! Je bent een teefje en die plassen zittend en niet staand tegen een paaltje!! Nina’s goal in life is het om volgend jaar achter een plastic werkbankje te verschijnen in de Bart Smit-folder!

IMG_8659
Wat gaan we eten vandaag? De rest van het huis slaapt nog, dus ik kan even rustig genieten van m’n koffie.

IMG_8663
Dan doe de verkering en ik wat boodschappen bij de Action. Hier kopen wij batterijen voor onze nieuwe 3D-brillen. Bij de Scheer&Foppen betaalden we € 4,95 voor 1 CR2025-batterij. Bij de Action kochten we er 8 voor € 0,89. Wij zijn hier zeer mee in onze nopjes. Haha! Bitches van de Scheer&Foppen! We kopen nooit meer wat bij jullie!

IMG_8664
Ik vind dit een nogal suggestieve vrachtwagen-bestickering. De verkering zag het pas toen ik hem erop wees. Ik dacht dat hij degene was met die dirty mind en die joy forever. Tsssk… blijk ik het zelf te zijn.

IMG_8665
“Ik kom op de televisie”, riep m’n moeder door de telefoon! Ja, joh, wist ik toch allang! Had ik geregeld met StadsTV Tiel! Gaaf hè? M’n moeder kreeg een bloemetje omdat ze kankervrij is en zich zo ontzettend stoer en als een tijger door de afgelopen 1,5 jaar heeft geslagen.

IMG_8670
Jesus, pubermeisjes! Liggen jullie nou nog in bed? Het is 14:00! “Wij zijn lui en hebben geen doel in ons leven”, was het antwoord. Eh… okay!

IMG_8676
Ik had wel een doel; boeuf bourguignon maken!

IMG_8692
Kijk eens Frank, wat voor een mooie nieuwe vibrator ik heb gekregen van het vrouwtje van Zoemmm.com? Het is de Svakom Alice. Wow! Er liggen nogal wat seksspeeltjes te wachten om getest te worden momenteel. Drukdrukdruk.

IMG_8699
Donder op met je vibrator, denkt Frank. Ik ga voor die doos. Frank is altijd heel blij als de postbode komt met pakketjes. Dan heeft hij weer een nieuw plekje om zich in te wurmen.

IMG_8701
Ja, dit zijn wel de betere lunches! Sateetjes van de biologische slager met stokbrood. Hmmmmm…

IMG_8711
Mijn ouders kwam speciaal voor Nina langs om haar een bot te brengen. Ze is hier heel gelukkig mee.

IMG_8713
En dan ga ik naar de studio van StadsTV Tiel! Ik mag op camera vertellen waarom mijn moeder het bloemetje verdiende. Er worden eerst nog wat andere gesprekken gevoerd en ik zit in het publiek als achtergrond-decoratie.

IMG_8720
Komt daar ineens mijn ex-overbuurvrouw, ex-schoonzus én lekker wijf Yvonne Vonk naast me in het publiek zitten! Dat is toevallig! Die komt ook op StadsTV Tiel!

IMG_8721
Yvonne vraagt aandacht voor stichting Leergeld WestBetuwe. Deze stichting helpt kinderen van ouders op bijstandsniveau of ouders met hoge schulden, zodat deze kinderen wel gewoon mee kunnen doen met excursies op school, sporten, muziekles of zodat ze gewoon mee op schoolreisje kunnen. Of met de aanschaf van een fiets. Of een computer om hun huiswerk op te maken. Goed bezig, Yvonne!

IMG_8724
Ja, en toen was ik aan de beurt. En ik had nog zo besloten om niet te gaan huilen, maar ja, toen lieten ze me het filmpje zien van m’n ouders en dat ze toen de deur open deden en ja, dan zegt m’n moeder: “Zonder m’n dochter en haar vriend had ik hier niet gestaan hoor, en zonder m’n man.” Ja, natuurlijk ga je dan huilen! Emo-tv op een vierkante meter! Huilen op de regionale televisie; kan ik meteen van m’n bucketlist afstrepen! Als het filmpje online staat, dan laat ik dat uiteraard zo snel mogelijk hier zien, want ik schaam me nergens voor, dus ook niet voor m’n tranen op StadsTV Tiel, haha!

IMG_8729
Vriendin F. had een housewarming. Ja, die vriendin F. van al die oranje spullen. Ze kreeg van al haar vriendinnetjes oranje handdoeken en theedoeken en we hadden dat niet samen afgesproken! Haha!

IMG_8736
Thuis troffen we de pubermeisjes nog net zo aan als we ze hadden achtergelaten; voor de tv en met een smartphone in hun hand.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Willeke schreef:

    :-)))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *