web analytics

4

EEN DAG DIE JE 100 KEER OVER WIL DOEN

beginpaginatotaal

IMG_8521
Het is 6:27 en ik had uit kunnen slapen, maar deed het niet. Why tell me why?

IMG_8529
Dan maar weer achter de pc. Zie hier de vastberaden blik van Bruce Lee. Hij moet en hij zal op schoot.

IMG_8534
Het voer van Nina was op. Daarom maar een paar boterhammen. Straks als J. thuis is doen we boodschappen.

IMG_8545
Ik stofzuig het hele huis en haal alle was af. SCORE! Ik ruim ook de slaapkamer op en verschoon het dekbed. Ik had de ramen ook kunnen zemen. Had.

schoenen
Nina vindt m’n beenwarmers maar niks en keert me haar kont toe.

IMG_8556
Het allernieuwste seksspeeltje wat nu te koop is komt binnen! Dankjewel mannetje van www.x-toys.nl! Het is een LELO Ora! Het is een speeltje wat zowel trilt als een soortement van befgevoel moet creëren. Die ga ik vanavond meteen voor www.climaximaal.nl testen met de verkering.

IMG_8558
Ligt Sid Vicious nou alweer in de wasmand? Yep. In de wasmand met schone was.

IMG_8571
Dochter S. is er weer! Samen met vriendinnetje I. (en kater Frank). We bespreken hier pubermeisjes-dingen en katten-issues, zoals de kattenbak die hoognodig schoongemaakt moet worden, Justin Bieber en welk merk mascara het beste is.

goya
Gaan we nou alweer uit eten? Yep! Mijn ouders nemen de verkering, dochter S. vriendinnetje I. en mij mee uit eten bij Goya! Om te vieren dat m’n moeder kankervrij is! Want dat is zeker wel een feestje waard!!! We zijn hier nog nooit eerder geweest en het was superlekker en ook supergezellig! Lang geleden dat ik zoveel gegeten heb. Die gefrituurde garnaaltjes met aardappel… hmm…

IMG_8575
Mooiste uitzicht van de wereld.

IMG_8612
En m’n ouders keken ook niet tegen verkeerd gezelschap aan trouwens.

nina
Thuis laat J. de hond uit en proberen we met de meiden nog een 3D-film te kijken. Om 22:00 zijn we alle 4 hartstikke moe. Dus lekker vroeg naar bed. Hier laat Nina nog even zien dat ze ook een pubermeisje is en erbij hoort. Op bed springen, even checken in de spiegel of haar haar goed zit en dan lekker loungen. Ja, Nina mag bij de meiden in bed en is over the moon van blijdschap!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maurice schreef:

  Prachtige foto van je ouders, meis. :)

 2. Jan Folkersma schreef:

  Alweer geen tieten? ;)

 3. Willeke schreef:

  Geniet..

 4. Molly schreef:

  See, here in Ohio we get tornados AND snowstorms. But at least we don’t get huirecanrs.I’m a melon hater as well. I can’t stand the taste, and I don’t see what people like about it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *