web analytics

5

DRUKDRUKDRUK, BIJ CASPER & BIJ JOCHEM

beginpaginatotaal

IMG_8447
Goedemorgen, het is 6:27. Ik check in de spiegel of het verven van m’n haar gisteren wel echt goed is gelukt. Is gelukt.

slapen
Ik breng oppasmeisje M. op de fiets naar school en daarna ga ik aan het werk. Schrijven, schrijven, bellen en nog meer bellen. Wanneer ik mezelf toesta om even te gaan chillen op de bank val ik in slaap. Kut.

IMG_8463
Nina ligt de hele tijd tegen me aan. Knus!!!!

IMG_8485
J. haalt M. op uit school met de auto. Ik heb van m’n vriendinnetje A. een kleurboek voor volwassenen gekregen. Tijd om even helemaal mindfull bezig te gaan met stiften. Zowel M. als ik worden er niet echt veel rustiger van, van dat kleuren.

IMG_8489
Kater Frank doet de supervisie.

IMG_8491
De verkering brengen oppasmeisje M. weer naar huis en gaan samen romantisch dineren. Bij Casper.

IMG_8494
Dit is mijn voorgerecht. Carpaccio XL. Hmmmm…

IMG_8496
J. had een halve kreeft met een salade van venkel. Ook dat was heel lekker en wij liet elkaar heel romantisch van elkaars gerechten proeven. Het hoofdgerecht was iets minder goed gelukt. Ik had een tagliatelle met wintertruffel en Parmezaanse kaas, maar ik heb geen wintertruffel en ook geen Parmezaanse kaas kunnen ontdekken in m’n ietwat kleffe pasta met eekhoorntjesbrood. Ik heb er ook geen foto van. We waren nog nooit in dit restaurant geweest, maar ondanks het tegenvallende hoofdgerecht gaan we er nog wel een keertje naartoe. Het is een leuk en relaxt restaurant in Tiel.

IMG_8500
Ik zei toch; we waren in een romantische bui! Hier maken wij een #wefie. Ik ben al weken op zoek naar naar een woord om de lading te dekken van een #selfie met z’n tweetjes. De verkering zei het in 1 keer. Het woord bestond overigens al zag ik later op Twitter. Ik ben gek op #wefies.

IMG_8510
Hier nog een #wefie waarop ik me tegen het grote lichaam van de verkering aan laaf.

IMG_8515
Wij gingen namelijk naar de voorstelling ‘Even geduld A.U.B.’ van Jochem Myjer in de Agnietenhof. De verkering had van zijn baas kaartjes gekregen! SCORE! De voorstelling zelf was super, geweldig, leuk, herkenbaar, vooral herkenbaar! De verkering en ik zijn 2 ADHD-ers pur sang en nou ja, dat zorgt ervoor dat ik non-stop heb gelachen, behalve dan even een traantje aan het begin van de voorstelling en aan het einde. Want ja, hallo! Een man die dacht nooit meer op te treden, die staat er dan toch maar mooi even. Ja, ik ben een sucker voor succesverhalen!

IMG_8516
Thuis maak ik nog even een #wefie met Nina. Ik krijg heel leuk nieuws, waarover later meer!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Anna-Maria schreef:

  geweldige dag weer! Dol op je woorden en plaatjes.

 2. Margreeth schreef:

  Mens , hoe krijg je het voor elkaar, allemaal. Prachtig.
  Nu je plogt is er vaker wat te lezen(kijken) dan zonder plog. Ik mag dat wel.
  Je eerste foto ’s morgens vind ik echt elke keer weer stoer.
  Ik vind mezelf niet een ramp ’s ochtends maar twijfel of ik dat slaaphoofd wel aan iedereen zou durven laten zien…!

  Kleuren doe ik ook. Af en toe. Ik heb een mandala kleurboek. Is ook erg leuk, voor als deze vol is ;-)

  En hoef jij nooit op dieet? Als ik zou eten wat jij laat zien dat je eet, dan was ik nu 4kant. Top!

  En natuurlijk ben ik heel blij voor jou dat je moeder “schoon”is verklaard Echt GEWELDIG.

 3. Kees Versluis schreef:

  Ik hou meer van verhalen dan van plots. Nou ja, ik wist kort geleden niet wat een plog was. Ik moet zeggen dat ik aan het stiften ben. Ik vind deze hartstikke leuk. Casper is ook leuk. Als klein jongetje was hij niet uit de keuken te slaan. Hij organiseert vaak leuke dingen en is een slimme ondernemer.

 4. Kees Versluis schreef:

  Shiften i. p. v. stiften

 5. Patchwork schreef:

  Ach, wat romantisch, zoenen bij de glasbakken! :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *