web analytics

2

PLOG DONDERDAG 3 JANUARI 2019


Het lukt me nog steeds niet om om 6:00 op te staan. Is het al lente?


Even de kaartjes van de dag trekken en een kaarsje aansteken. Ochtendritueeltje.


Ploggen in pyjama met daglichtlamp. Hopelijk ook een blijvend ochtendritueeltje.


Oh. Wat word ik hier blij van! Een perfecte, verse, zalige avocado! Hmmmmm!


Ik kan dit elke dag wel eten! Oh wacht…


Ik verzamel een vuilniszak vol kleding die ik niet meer draag of niet meer pas (ja, daar gaan we weer) (ik lijk wel een vrouwenmagazine met elk jaar dezelfde onderwerpen).


Kijk, deze foto is genomen met m’n iPhone 8Plus. Dit is dus een snoeperige dromenvanger, maar hij lijkt grijzig… Op Maaneschijn.nl staan de foto’s die ik heb gemaakt met de oude iPhone, veel beter!


Ook al een grijze dag. Net als de kat die daar in de verte loopt. Ook grijs.


Gelukkig komt er een pakketje! Ik heb via Marktplaats deze AWESOME unicorn schoenen gescoord!


OOOOOOHHHH! Ze zijn ZO gaaf! Heel erg blij mee!


Kijk Nina hier eens devoot naar M. kijken.


Dit is een deur die dicht moet omdat M. mijn muzieksmaak niet trekt. Hahahaha!


Ik zet alle dromenvangers (in de perfecte kleurtjes) online.


Nina uitlaten in het donker. Ik had al vermeld dat ik het grijs en grauw en koud en kut vind hè?


Pasta met venkel, salami, ui en tomaat. Restjes opmaken! YES!


Dit is het iPhone beeldscherm van M. terwijl hij een rustgevend geluid op heeft staan met een kabbelende zee en ruisende palmbomen. Dit in een poging om de muziek die uit mijn kamer komt wat te onderdrukken. Schatje.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. C.J. schreef:

    Dan ben ik wel benieuwd wat voor takkeherrie dat was.. ;)

  2. Marjan schreef:

    Ik word altijd mega onrustig van kabbelende zeegeluidjes vergezeld van ruisende palmbomen…. alsof ik dan mieren in mijn bloedbanen voel kruipen of zo…… ga weg!! Er zijn inderdaad mensen die daar heel zen van worden…. er zijn ook mensen die heel zen worden van die ASMR filmpjes met geluidjes….. daar word ik dan weer heel erg agressief van… van die filmpjes dan…. (hoe houden mensen dat vol, om daar langer dan 10 seconden naar te luisteren?? ) Dat wil ik nou zo graag weten…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *