web analytics

10

PLOG VRIJDAG 4 JANUARI 2019


Goedemorgen Nien! Wat knap van jou dat je beneden hebt geslapen! En maar een paar keer geprobeerd om erbij te kruipen! Ik ben daar zo slecht in… 2 van die diep-zielige oogjes die je dan aankijken en dat je haar dan naar beneden moet sturen. ZIELIG!


Ik ben ook nog steeds zielig. Alles trekt behoorlijk goed weg, maar er zit nog steeds een soort half ei in m’n wang. Hierdoor kan ik m’n rechtermondhoek niet omhoog krijgen.


Dan krijg je dus dit soort lachjes als ik probeer te lachen. Sexy! M’n vader komt me ophalen om 7:45 om naar de LIDL te gaan!


Daarna ook nog een rondje door de Jumbo. Wat een leuke boodschappentassen.


Als je vader vergeet een tasje mee te nemen, dan moet-ie er dus eentje van mij lenen! Helemaal happy rainbow hoor!


Uiteraard krijgt Nina op vrijdag een croissantje.


Ik ga even de boel bijploggen en aan het werk! Schrijven, schrijven, schrijven!


M. is bij de dierenwinkel geweest en heeft een heel ingewikkelde tak voor Nina meegenomen.


Het is een tak van rubber en ze snapt er weinig van, maar ze kwijlt wel. Zie hier onze vloer. Een uur na het dweilen ziet het er al zo uit, dus dat doet me vaak besluiten om maar helemaal niet te dweilen.


En hier zitten we met z’n vieren aan een frikadellenbroodje! M’n moeder moest weer voor onderzoek naar de oncoloog en alles lijkt de goede kant op te gaan! HOERA! Er komen heel langzaam weer wat pondjes bij qua gewicht, de eetlust is enigszins terug en gisteren is er zelfs een stukje buiten gewandeld. M’n moeder doet haar naam ‘Amazing Recoveriet’ wel eer aan hoor. Jesus.


OMG! Irregular Choice schoenen met 70% korting???? NEE! NEE! NEE!


Oh nee!!! Doe mij dit niet aan!!!!! Dit wordt een cliffhanger…


Okay, dit is wel even heftig. Ik heb m’n My Little Pony’s in een doos gedaan. Ik hou ontzettend van m’n My Little Pony’s en unicorn en alles, maar het werd me even allemaal te druk. Ik ben in een opruimerige bui! Dusl De pony’s verhuizen heel even naar zolder. Meer rust! Meer Marie Kondo (ik moet die serie op Netflix gaan kijken) (maar die pony’s gaan dus niet weg).


OOOOOH!!! Dit was de lunch! Met gegrillde kip in teriyaki-saus, avocado, wortel, bietjes, sojaboontjes, komkommer, sushirijst, norivel, sesamzaadjes en sesamdressing. YES!


Hier ben ik iets minder enthousiast over. GATVERREDAMME. Echt, gatverredamme. “Doe dan niks”, zou m’n moeder zeggen.


Nou, precies. Liever kale boerenkool met jus dan ooit nog maar 1 plakje van die vegetarische rookworst. Brrrrrr!


Vandaag drukdrukdruk geweest met het schrijven van een review over deze wrist cuffs (OVER THE DOOR WRIST CUFFS – BDSM TOY REVIEW #512) en het testen van diverse andere producten! Heerlijke productieve dag! Deze foto krijgt van mij 100 punten!


En dan is het eindelijk tijd om te gaan hangen op de bank. Hangen, The Voice of Holland kijken en dan naar bed.


Oh. En nog even een klein toetje. Zie hier hoe Nina probeert om M. te hypnotiseren.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mandy schreef:

  Wat geweldig dat je moeder weer aansterkt. 3 hoeraatjes voor Riet!
  Ik heb die vegetarische rookworst nog niet geprobeerd omdat ik hem veel te duur vind. Die laat ik dan maar lekker links liggen, genoeg andere vleesvervangers die wél lekker zijn.
  Fijn dat je weer bent gaan ploggen.

 2. M. schreef:

  “Amazing Recoveriet”, geweldig! Fijn dat ze zich er wat beter begint te voelen!

  Die rookworst is inderdaad echt niet te doen, helaas. Ik vind m ook echt goor.

  Grappig hoe je van die hysterische schoenen naar “te druk” gaat, haha. Wordt het kastje nu daarmee gevuld…? :)

 3. C.J. schreef:

  Ik heb nu al zo vaak gehoord dat die rookworst niet te doen is dat ik hem maar niet eens ga proberen. Wel jammer, hij had mooi mee gekund in ons om de dag vegetarische dieet….

  Die kabouter is hilarisch!

 4. Marjan schreef:

  Ik vind “Amazing Recoveriet” nú al het woord van 2019, wat een fijne berichten in de eerste week van dit nieuwe jaar Chantall!
  Ik hou gewoon van een lekkere vette rookworst, zo’n sappige… dat kan geen vegetarische zijn in mijn beleving.
  En die 4 keer per jaar dat ik een rookworst eet, wil ik dus gewoon zo’n lekkere vette sappige varkensrookworst… (gooi me maar in het gevang, het is niet anders…. hebben ze daar ook rookworst??)
  Hebben de My little pony’s een ophokplicht?

 5. D schreef:

  Fijn om te lezen dat je moeder iets is aangesterkt en weer buiten heeft gewandeld.

 6. Patricia schreef:

  Wat een fijn nieuws over je moeder!
  Zelfs de gewone rookworst van unox vind ik niks, die van de Hema is de allerlekkerste. Vinnik.

 7. Jessie schreef:

  Fijn dat mamma Riet zich weer wat beter voelt. Dikke kus voor haar.
  Die schoenen, gewoon doen. Ik zeg altijd maar zo, je kan niet genoeg schoenen hebben.

 8. Babara schreef:

  Ik heb vijf minuten naar Marie Kondo gekeken maar kreeg helemaal de kriebels van haar. Een soort heel klein kindvrouwtje dat met een zacht stemmetje lispelt dat je 80 procent van je net afbetaalde spullen weg moet gooien. Dan moet je bij mij toch van betere huize komen.

 9. ingrid schreef:

  “RECOVERIET” wat een topper.
  Die schoenen en laarzen, ze schreeuwen jouw naam.

 10. Sandra schreef:

  100 punten voor de amazing recoveriet!
  Die kabouter is geweldig :)
  Rookworst is sowieso vies, vega spekjes en balletjes veel lekkerder erbij.
  Ik zag een voorstukje van die opruimmevrouw en vroeg me af wat voor duistere hobby’s zij er buiten de camera’s op na houdt. Zie haar zo met een hakbijl in haar handjes…
  Welke schoenen zijn het geworden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *