web analytics

1

ALLEEN MAAR HEERLIJKHEDEN, EEN VAAS & TONI & TONY

middengelukt1

IMG_6862
Begin de dag met een bordje opgewarmde Chinees van gisteren! ZALIG! Dit zou ik iedere ochtend kunnen eten. En middag. En avond.

IMG_6869
Even snel een aflevering van Cesar Milan.

IMG_6871
Met heel goede tips voor Nina.

IMG_6873
Ben je calm and assertive Nien?? Yep.

IMG_6878
En… hier zit ik alweer in de trein richting Utrecht CS! Hele ochtend geschreven en geregeld. En ik heb nu een lunchdate met J.T., de tester van mannenspeeltjes op www.climaximaal.nl!

IMG_6881
Het was heel gezellig en vooral heel erg lekker!

IMG_6882
Tijdens een paar koppen thee (die je moest laten trekken met behulp van een zandlopertje, hoe hipster) nemen we de ins and outs van de seksspeeltjesindustrie door.

IMG_6883
En hier zit ik alweer in de trein terug. Oh, nog wel even wat handige opschrijfboekjes gescoord bij de HEMA en een trui bij de H&M (ja, zo vaak kom ik niet ‘in de grote stad’).

IMG_6885
Ik had volledig matchende nagellak vandaag. Met glitters.

IMG_6887
Als ik thuis kom is de echtgenoot samen met tuinvriend A. bezig om een boom om te hakken in de tuin. Dat stompje staat al in de tuin zolang als we hier wonen, maar het staat alleen maar in de weg. Hij is nu weg en er komen tegeltjes voor in de plaats, zodat we daar straks de BBQ op kunnen zetten. Ja, vooruitziende blik hier, dit weekend wordt het goed weer! Ik ga nog even aan het werk ondertussen.

IMG_6890
Ik bevind me nu in een etablissement met hele vage en lelijke kunst aan de muur.

IMG_6891
Oh, eigenlijk verdient het hele restaurant geen schoonheidsprijs.

IMG_6893
Maar het eten is superlekker bij Rosetti’s (de beste Italiaan in Tiel).

IMG_6894
Oh, ik krijg nu helemaal zin in de zomer! Spaghetti Vongole! HEERLIJK! Heerlijk!

IMG_6896
Dit ziet er niet uit, maar het is: Ravioli fatti in casa; huisgemaakte pasta gevuld met ricotta en spinazie bereid met gekruide tomaten en salieboter. En het is Goddelijk! Echt!

IMG_6898
J. heeft een pizza Paradiso en hij eet ‘m helemaal op. En hoewel het allemaal superlekker was hebben we toch een beetje spijt, want 2 keer naar de Italiaan is hetzelfde als 1 keer een 10-gangen-menu bij Villa Copera en ja, dat laatste is toch echt NOG lekkerder.

IMG_6899
Op de terugweg zie ik dat er een nieuwe bloemenwinkel is geopend.

IMG_6901
En ik word via de etalage totally verliefd op die grote vaas met allemaal kleine porseleinen vogeltjes. OMG! Hoe ontzettend zoet! Je hoeft er niet eens bloemen in te zetten om er de hele tijd naar te kijken. Als we nou niet uit eten waren geweest, dan had ik ‘m kunnen kopen, HAHAHA! Nee, zo moet je niet denken.

IMG_6909
Thuis kijken we naar Toni & Tony en ik ben heel erg aangenaam verrast. Wat een leuke mannen en wat gaan ze leuk met elkaar om. Dit is nou een serie die ik vaker wil gaan kijken, want ik gun Toni en Tony de wereld. Schatjes zijn het, ook al leven en neuken ze erop los (of juist daarom) (ze zijn overal eerlijk over). Leuk!

Vorig jaar deed ik m'n administratie (en dat zou ik nu weer moeten doen)...

Vorig jaar deed ik m’n administratie (en dat zou ik nu weer moeten doen)…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Frieda schreef:

    Hoi, waar heb je die vogeltjesvaas gezien? Hij is hier uitverkocht en ik wil m zo graag kado doen aan mijn vriendin! Gr. Frieda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *