web analytics

0

COUSCOUS & EEN JURK & EEN LIMOEN

beginpaginatotaal

IMG_4713
Wakker om 6:00, eruit om 6:09. Slechte nacht. Nog steeds last van de muggen, ondanks alle voorzorgen. Het eerste bericht dat ik tegenkom is het overlijden van Robin Williams en hoewel ik niet het type ben wat daar heel erg mee kan zitten, raakt het me toch. Elke site die ik de rest van de dag lees of tegenkom, Twitter en Facebook; alles staat vol met berichten en meningen over zijn zelfmoord en depressie. Pfffff…

IMG_4714
Ik maak een couscoussalade.

couscoussaladeappel
Deze… recept: HIER.

IMG_4716
Ik maak de plog van maandag.

IMG_4718
Gaat heel lekker. NOT!

jurkje2
Ik begin met het fotograferen van alle jurkjes die ik wil gaan verkopen. Deze van King Louie heb ik nog nooit aangehad, dus dat zal ik in de toekomst waarschijnlijk ook nooit gaan doen. En dan kan je ‘m net zo goed verkopen!

IMG_4726
Ik begin met een review over dit ei. Of eigenlijk is het een limoen. Of dus eigenlijk een seksspeeltje in de vorm van een limoen. Hij heet: Limon en is geniaal (werkt met de squeeze-techniek, echt heel ingenieus en geniaal en gaaf). Geen foto’s van de rest van de dag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *