web analytics

0

WE HAALDEN DE PIZZARETTE WEER EENS UIT DE SCHUUR

middengelukt1

IMG_9618
Het is dinsdag en het is een uurtje of 6:30 en iedereen in huis slaapt nog, dus dan kan ik mooi even m’n administratie nog doen!

IMG_9619
En nog even een poging tot het maken van een dromenvanger.

IMG_9620
Maar dan is puber 1 alweer wakker en die moet haar werkstuk over Mexico afmaken! Zo braaf in de kerstvakantie! Ze heeft ook een matching Mexico-trui aan zie ik nu.

IMG_9621
Bruce ligt de hele dag op de verwarming te braden.

IMG_9622
Hier gaat het allemaal gruwelijk mis. Het plan is om vanavond te gaan pizzaretten en dat was ook een heel goed plan. Alleen krijg ik met geen mogelijkheid het deeg voor de pizzabodempjes gekneed. Het blijft te hard, niet soepel, ellende! De oppaspuber moet eraan te pas komen om me te helpen om het deeg in kleine bolletje warm te kneden en dan rol ik ze uit, maar het schiet niet op en ik word hier zooooooo moe van! Ik heb spierpijn in m’n buikspieren van het rollen met de deegroller.

IMG_9624
Hé, maar kijk, toch gelukt!

IMG_9627
Nina doet net alsof ze er niet is. ’s Avonds kijken we een filmpje met z’n allen en we gaan vroeg naar bed.

Vorig jaar lag er nog steeds sneeuw...

Vorig jaar lag er nog steeds sneeuw…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *