web analytics

2

EEN RONDJE MET HET HONDJE, EEN MAKE-UP-LOOS DAGJE EN ASCENSION (EEN FILMPJE)

beginpaginatotaal

IMG_2427
Het is ongelooflijk, maar ik heb uitgeslapen! Tot wel 9:30! J. en ik lopen samen met Nina een stuk in de laatste sneeuw. Nina vindt het heel jammer dat de sneeuw weer weg gaat, ik ben wel blij dat ik weer normaal kan lopen en fietsen straks.

IMG_2432
Het is ook ongelooflijk, maar ik heb geen make-up op.

output_8m30db
Zoek!!!!!!!!!

IMG_2444
Ik doe een rondje plogs. Hi Anoes!!!

IMG_2445
Ik doe wat dingen op de post.

Ascension_TV_Series-942626277-large
En de rest van de dag, middag, avond hangen we op de bank. Heerlijk. We kijken naar bovenstaande 3-delige TV-serie en ik vind ‘m fantastisch, maar J. vindt ‘m tegenvallen (die heeft teveel UFO-documentaires gezien, dus kan een leuk filmpje over outerspace gewoon niet op waarde meer inschatten). Ik heb echt even m’n verstand op 0,0, al zit ik ondertussen ook op m’n laptop te zoeken naar onderwerpen om over te bloggen in 2015 en naar recepten die ik in 2015 wil gaan koken en dan kom ik ineens een item tegen waarin ik allerlei tips tegen kom hoe ik m’n SEO voor www.climaximaal.nl nog beter zou kunnen maken en dan, kut, kut, kut, ik doe het allemaal fout en het kan beter en sneller en aaaaargh! We gaan laat naar bed, maar ik heb m’n wekker vroeg gezet, want ik moet aan het werk morgen. M’n site optimaliseren.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Lisman schreef:

    Lijkt me niet het meest gezellige stukje van Tiel om Nina uit te laten. :)

    • Luna schreef:

      Nou, valt wel mee hoor… Hier kan ze lekker rennen achter stokken… is langs de snelweg… en er zijn weinig andere honden, ook wel prettig… we zijn ‘r aan het heropvoeden… ze heeft onlangs wat andere (mini)hondjes aangevallen… dus ze moet weer even haar plaats weten (gaat goed overigens) :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *