web analytics

2

DODE LINKS, BANKSY, OLIEBOLLEN & AFTER EIGHT

beginpaginatotaal

IMG_2458
Wekker om 7:00, koffie en meteen achter m’n pc om alle dode linkjes van www.climaximaal.nl te gaan verwijderen. Had er wel eens van gehoord en ach, wat maakt het nou uit dat sommige linkjes op je site niet meer werken, maar na checken bleek dat er meer dan 500 linkjes niet meer werkten. En ja, dat is niet zo handig voor bezoekers en ook Google wordt er niet zo blij van. Ik ben uiteindelijk de hele ochtend en middag bezig om alle links aan te passen.

IMG_2457
KUTWERK!!! Maar ben wel blij dat het af is. En nu maar hopen dat ik nog hoger in m’n Google-ranking kom en 100.000 vibrators per dag ga verkopen.

IMG_2461
Daarna spring ik op de fiets voor een boodschapje en een zak met oliebollen. Ik breng meteen een zak oliebollen bij vriendin E. en haar gezin (tevens moeder van oppasmeisje M.)! Hmmm… ze waren nog warm toen ik ze kocht.

IMG_2460
Poedersuiker erbij.

IMG_2449
En daarna kijken J. en ik naar de documentaire Banksy Does New York.

Banksy-Does-New-York-Poster1
Deze dus. Er zijn weinig mensen die ik bewonder, mensen waar ik echt tegenop kijk (ik vind wel iedereen lief en aardig en heel knap en ik heb ook respect voor iedereen, ja, echt, heus), maar Banksy is anders. Banksy is by far mijn favoriete kunstenaar. BY FUCKING FAR! Wat een briljante geest, wat een prachtig creatief brein, wat een jaloersmakende projecten. WOW!

banksy1
Dit is 1 van zijn kunstwerken.

banksy2
En dit.

banksy3
En dit. Ik vind ‘m zooooooo goed! Nou ja, Google maar gewoon even op ‘Banksy’, mocht je ‘m niet kennen.

IMG_2464
’s Avonds maak ik een grote pan chili con carne (tevens voor de diepvries en voor m’n ouders).

IMG_2463
M’n flessen met diverse siropen zijn gearriveerd. De siropen van Belvoir zijn BY FAR de lekkerste siropen. Wel aan de prijs, maar ja, een fles wijn kost ook 5 euro.

IMG_2459
Een 500 dode links opgeschoond en ook nog een schone was vandaag?! Yep!

IMG_2465
NEE! NEE! NEE! Dit is de schuld van de echtgenoot. Hij zet een XXL doos met After Eight naast me op de bank en ze kwamen zo uit de koelkast en waren dus heerlijk koud en toen ineens had ik het halve doosje op en was ik een beetje misselijk.

IMG_2466
Bruce had ook honger, want de bakjes waren leeg. Zijn manier op te laten zien dat er voer in die bakjes moet komen en wel nu is door plastic zakken uit elkaar te trekken.

IMG_2470
Oh, dit is echt mijn topdag vandaag hoor. Een documentaire op TLC over 2 meisjes die met hun hoofden aan elkaar zitten. Smullen!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. patchwork schreef:

    Ik ben ook superfan van Banksy!!! Die overigens hoogstwaarschijnlijk een vrouw is!

    Nu je toch climaxaal aan ´t optimaliseren bent- ik beland hier op maanisch steeds terug op 17 december ´valentijn in de action´ als ik me terug laat brengen naar de voorpagina… Ook als ik gewoon direct je homepage bezoek kom ik uit op 17 december en is er geen linkje naar volgende posts. Ik kan nu alleen via je facebookposts doorklikken naar je updates. Ben ik de enige met dat probleem?

    Verder wens ik jou en J. en je familie en kadofamilie en oppaskind het aller-allerbeste voor 2015!

  2. Viberator schreef:

    Banksy!!! Heel vet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *