web analytics

5

PLOG DONDERDAG 20 APRIL 2017


Een lichte kater op deze donderdagochtend. Heel licht maar. Echt. Maar ja, de Nina moet uitgelaten worden, want die heeft nergens last van.


Een lekker staaltje chemtrail-cloudporn.


Me and my shadow.


Ook vriendinnetje A. heeft zich wel eens beter gevoeld in de ochtend, maar met zoveel dierenliefde en een bak thee ben je zo weer het vrouwtje.


En een broodje ham-kaas wil ook nog wel eens helpen. Na het ontbijt gaan de meiden weer richting huis. Nou, doeiiiiii! Dankjewel voor 2 top-dagen!


Ik snap het niet. Echt niet. Deze 2 blijven kontje-kontje liggen. Ze voelen ineens heel veel liefde.


Ik ben tussendoor even naar de Action geweest en ze hadden EINDELIJK weer witte, dikke wol! Meteen alles opgekocht, want als ik iets dus heel veel gebruik voor m’n dromenvangers, dan is het wel dikke, witte wol! Ook meteen even naar de Albert Heijn voor wat zakken snoep die ik ga gebruiken voor m’n productfotografie van de seksspeeltjes (ik word zooooo professioneel)! Deze snoephartjes ook meegenomen.


Nien, wil je me iets vertellen? Dat je uit wil?


Mooi!


Misschien nog wel mooier.


En na een rondje met het hondje gaat ze gewoon weer tegen Bruce aanliggen. En Bruce mag op haar staart liggen! Hoe dan! Echt hoor, zo apart.


Ik bestelde onlangs een doos met 80 gehaakte kleedjes via Marktplaats en die ben ik nu allemaal aan het opspannen. Achter m’n pc. En ondertussen kijk ik naar ’13 Reasons Why’.


Het is lang geleden dat ik aan een serie ben begonnen, maar ik hoor hier hele goede verhalen over.


En daarna… naar bed met m’n vriendin!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Zera schreef:

  Ha vandaar die metafoor… DE paardebloem. Mooi! Fffffffffff en weg zijn de zaadjes

 2. Kees Versluis schreef:

  Ik heb even twee weken Luna ingehaald. Ik was juist uit mijn winterdip en heel actief geworden. Te actief om Luna te lezen. En nu ben ik veel te lang klaarwakker en lees veertien dagen uit. En inderdaad zonder te proeven, je kunt lekker koken en met de foto’s van die gerechten is helemaal niets mis.

 3. Rob schreef:

  Ook ik heb veel goeds gehoord over “13 reasons why” en hoor je graag over of het echt de moeite waard is.

 4. Paul schreef:

  Maar is het wat? Dat “13 reasons why”?

  • Luna schreef:

   Nou… ik geef het nog 1 kansje… had het er gisteren met dochter S. over en die vond ‘m fantastisch… moest zelf huilen… maar ik vind het traag en heel erg ‘high school’… dus misschien echt een pubermeisjes-serie… maar ik ga nog 2 afleveringen kijken… zit nu in 4…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *