web analytics

1

PLOG VRIJDAG 21 APRIL 2017


En dan is het alweer vrijdag! Nog steeds -15 kilo en nog steeds sexy en curvy. Ik doe het ervoor. Ik ben nog steeds bezig met het inrichten van m’n nieuwe kantoor. Deze spiegel past er nog wel tussen. En ik moet m’n prikbord nog ophangen.


Oh, Nien, wordt het weer zo’n dag?


Het is in ieder geval weer croissantjes-dag! Even naar de LIDL met m’n ouders en hier checkt Nina of ze m’n moeder een stukje croissant uit haar handen kan kijken. Dat kan ze.


Dat kon ze 5 jaar geleden trouwens ook al. Oooooh, dat neusje, dat neusje!


Tijdens het uitlaten kom ik deze plastic zak tegen. Hoe ontzettend STOM is het om een melding te krijgen van gedumpt afval en er dan naartoe te gaan (als gemeente-reiniger, als BOA, als weet-ik-veel-wat), er dan een sticker op te plakken en de boel dan gewoon te laten liggen? HEEL STOM.


Nog zoiets. Avri-handhaving. Nou, heel goed gehandhaafd hoor.


Ik zal mezelf even voorzien van iets te eten. Ja, maar weer zo’n bak met noodles.


Gelukkig zit m’n haar dan wél weer ontzettend goed de laatste dagen. Ik <3 Lush.


Heel leuke fotoreportage in AD Magazine. Hanen met sieraden. Leuk.


’s Avonds komt M. en we eten Mexicaans. Dit is overigens een heel lekker recept met kip en chorizo en dat herinnert me eraan dat ik m’n receptenblog weer eens wat leven in moet blazen. Maar dan echt! Maar ja, dat roep ik ook al weken.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Paul schreef:

    Ik kook dat overheerlijke recept van de linzensoep nog geregeld. En ook de bloemkoolsoep met cheddar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *