web analytics

2

EEN ORGASME-GARANTIE OP MAANDAG

beginpaginatotaal

IMG_0773
Oh ja, het is weer maandag. Dat het ook vorige week maandag was en de week daarvoor ook lijk ik een beetje te hebben vergeten. Er wacht voor 3 weken aan was op me. Zucht.

IMG_0774
M’n haar zit goed, maar m’n gezicht moet de laatste maanden eerst even ontvouwen voordat het een beetje toonbaar is.

IMG_0786
Maar kijk! Dit maakt alles goed! Bruce ligt deze maandag weer als een sticker tegen me aan.

IMG_0788
Wat is-ie toch knap zonder kap hè?

IMG_0790
Jaaaaaaaaaaaaa!!!!

IMG_0791
Ik zit in een prima schrijfflow. Ik werk m’n plogachterstand volledig bij. En ik schrijf diverse teksten voor www.climaximaal.nl. Ondertussen word ik diverse keren afgeleid door groot en belangrijk nieuws. Zoals deze oorbellen die helemaal hip schijnen te zijn momenteel; ’tribal earrings’.

IMG_0792
Kijk, Rihanna heeft ze ook en nou, dan weet je het wel. Nu wil ik ze ook, maar ik ben allergisch voor alle metaal (behalve goud), dus ehm…

IMG_0795
De echtgenoot tref ik beneden op de bank aan starend naar Discovery Science. Normaal gesproken kan dat kanaal me maar matig boeien (meestal is het iets met UFO’s, piramides, ancient aliens, oorlog of natuurrampen) (maar dat kan ook een ander kanaal van Discovery zijn), maar ik ben nu helemaal geïntrigeerd en geëmotioneerd. Het zijn de MTV awards voor de meest slimme mensen ter wereld; de Breakthrough Prize Ceremony (ik moest dit even Googlen)! Een zaaltje met een gemiddeld IQ van 160 zit keurig in het pak en in chique en sexy galajurken te wachten tot de prijzen voor de meest baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken worden uitgereikt door Seth MacFarlane en Cameron Diaz. Heel bizar, maar supergaaf. Wetenschap wordt heel rock-‘n-roll gebracht, maar wel met respect voor de wetenschappers zelf. WOW! Ik zit met open mond te kijken naar zoveel slimheid. I <3 NERDS!

IMG_0797
En kijk eens; nerds zijn sexy!!!

IMG_0800
Seth MacFarland maakt een geweldige nerd-grap: ‘Nu een optreden van een mooie vrouw die ons genegeerd zou hebben op school.’

IMG_0799
HAHAHA!

IMG_0802
You’re beautiful / No matter what they say / Words can’t bring you down… Hier hoefde ik niet om te janken, want wel heel erg pathetisch, maar ik zat wel regelmatig te janken toen de wetenschappers de prijs in ontvangst kwamen nemen. Zoveel jaren en jaren besteden aan 1 onderzoek, ik vind het prachtig en van een gedrevenheid getuigen die je maar weinig ziet. WOW!

IMG_0808
Maar ik ben zelf ook erg fanatiek bezig geweest vandaag! Dit is de Womanizer. Een seksspeeltje dat eruit ziet als een XXL oorthermometer, maar wat werkelijk, maar dan ook werkelijk MINDBLOWING is. Dit woord heb ik dan ook regelmatig gebruikt in m’n review: HIER. Het is een speeltje dat werkt op luchtdruk en ik snap er eigenlijk bar weinig van (oooh, was ik maar een sexy nerd), maar hij werkt! En HOE!

IMG_0816
Hij is wel een beetje (erg) duur: € 159,-. Maar daarvoor heb je wel een vibrator die werkt op je luchtdruk en die wordt geleverd met een 100% orgasme-garantie (ja, dit heeft de fabrikant bedacht, niet ik) (al geloof ik er wel in). Normaal gesproken houd ik m’n vibrator- en seksspraatje zoveel mogelijk op www.climaximaal.nl, maar iets wat zo nieuw (als in; werkt met een volledig nieuwe techniek) en goed is verdient gewoon veel aandacht. Hij is HIER te koop. We gingen pas laat naar bed, want ik wilde eigenlijk alle afleveringen van Homeland, seizoen 1, afkijken. Maar om 0:00 vielen m’n ogen vanzelf dicht. Morgenavond dus de laatste 2 afleveringen. Doei!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Lisman schreef:

    “Het is een speeltje dat werkt op luchtdruk en ik snap er eigenlijk bar weinig van …”

    “Luchtdruk” en “bar”. De eenheden snap je in elk geval prima!

    (http://nl.wikipedia.org/wiki/Bar_%28druk%29)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *